Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Dashcam - Kamera za avto ZO_276077 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Dashcam - Kamera za avto

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec:

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2785448

Redna cena:
109,90 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
69,57 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • 【Dashcam Car Front Rear & 360° Rotation】Dashcam Dual ima ločeno zadnjo kamero, ki je povezana s sprednjo avtomobilsko kamero s 7 metrov dolgim kablom. Sprednjo in zadnjo kamero je mogoče namestiti posamično, tako za hkratno kot ločeno snemanje spredaj in zadaj. Sprednja kamera ponuja vodoravno vrtenje za 360°, medtem ko je zadnjo kamero mogoče zavrteti za 90° navpično, da ustreza vašim potrebam fotografiranja.
  • 【Kamera na armaturni plošči z Wi-Fi in brezžičnim prenosom podatkov】Kamera na armaturni plošči ima vgrajen WiFi. Najprej lahko prenesete našo lastno APLIKACIJO "Avylet". Nato prek aplikacije povežite WiFi kamere na armaturni plošči. Kamera na armaturni plošči vam omogoča dostop do kamere prek vašega telefona iOS ali Android. Prenos in skupno rabo datotek lahko olajšate. Na telefonu lahko preprosto spremenite nastavitve, kot so čas snemanja, ločljivost in občutljivost.
  • 【Kakovost slike 4K+1080P & Super Night Vision & WDR】Kamera na armaturni plošči ima 6-slojno HD lečo in tehnologijo WDR. Sprednja in zadnja kamera na armaturni plošči zagotavljata kristalno čist video in kakovost slike podnevi in ponoči. Funkcija WDR uravnava svetlost v temnih ali močno osvetljenih območjih. Sprednja kamera podpira snemanje videa Full HD 4K in je ostrejša od 1080P. Po povezavi z aplikacijo bo kamera samodejno preklopila na 1080P+1080P.
  • 【G-Senzor & Snemanje v zanki】V primeru trka vozila bo avtomobilska kamera samodejno shranila in zaklenila trenutno posnete pomembne posnetke, ki jih je mogoče uporabiti kot dokaz v primeru nesreče. Car Dash Cam kroži med posnetimi datotekami na kartici micro SD in izbriše odklenjene datoteke, ko je pomnilniška kartica polna. Združljivo s karticami SD do 128 GB (ni priloženo)
  • 【24-urni nadzor parkiranja】 Ko zazna premikanje pred vašim parkiranim vozilom ali ko avto utrpi udarec, se samodejno vklopi in posname dogajanje. Z nenehnim spremljanjem okolice lahko snemate video posnetke s časovnim zamikom tudi ko vozite avto, ga parkirajte. Za uporabo funkcije 24-urnega nadzora parkiranja bo izdelan komplet za ožičenje ACC, ki zagotavlja zaščito pred prenizko napetostjo.
  • 【Zelo kompakten in diskreten dizajn ter 2-palčni LCD-zaslon in 170° široki kot】 2-palčni LCD-zaslon na kameri na armaturni plošči vam omogoča udoben ogled posnetkov. Majhen avto z vgrajeno kamero lahko diskretno postavite za vzvratno ogledalo, ne da bi ga morebitni tatovi zaznali. S 170° širokokotno sprednjo kamero in 150° širokokotno zadnjo kamero imate širši vidni kot.
  • 【Superkondenzator in storitve】V kameri na armaturni plošči so superkondenzatorji, baterije niso priložene. Superkondenzatorji imajo visoko energetsko učinkovitost in široko temperaturno območje delovanja. Za razliko od nekaterih vrst baterij lahko superkondenzatorji delujejo v širokem razponu temperatur, tako v ekstremnem mrazu kot v vročini.



Dashcam avto s sprednjo in zadnjo ločljivostjo 4K/1080P, WiFi avtomobilska kamera s snemanjem v zanki, nadzor APP, 170° širokokotni in super nočni vid, WDR, G-senzor, 24-urno spremljanje parkiranja/zaznavanje gibanja, super kondenzator

Razpakirano. Ne vsebuje navodil v češkem jeziku. Poškodovan paket.

Obnovi blago. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na funkcionalnost izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Avylet
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah