Velika nagradna igra

30% popust na izdelke LEVNO ob nakupu nad 40 €, v košarici uporabite kodo LEVNO30

Ideja za nastanek nakupne galerije ShipGratis.si, se je porodila v drugi polovici leta 2011. Glavno vodilo je bilo, da ustvarimo trgovino v kateri bodo uporabniki nakupovali izdelke po ugodnih cenah, poštnina pa ne bo predstavljala dodatnih stroškov. Vendar se nismo želeli zaustaviti na tem.

Postopoma smo odprli prostor za affiliate partnerje in trgovce, ki na naši platformi ponujajo več kot 150.000 izdelkov. Ravno tako smo uporabnikom zagotovili kakovostno podporo, ker smo prepričani, da je komunikacija ključnega pomena za zadovoljstvo strank.

Od začetka je minilo veliko časa.

Med tem časom smo odprli več polovalnic in skladišč po svetu, vključno s Slovenijo.

V našem timu je kopica sodelavcev, ki skrbijo za nemoteno delo v spletni trgovini. Trenutno nas šteje več kot 100 zaposlenih iz 11. različnih držav sveta.

Najdemeo tudi čas za zabavo in druženje s sodelavci. Organiziramo različne dejavnosti: vikend v gore, surfanje, laser game, druženje ob kavici... Vsako leto se dobivamo na srečanjih "Prijatelji ATELI"

Vsako leto rastemo

Nismo dovolili, da nas meje ločujejo - Češkem in Slovaškem tržišču so se pridružile še: Madžarska, Romunija, Bolgarija; Poljska, Ukrajina, Rusija; Srbija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Turčija in Slovenija.

Skladiščni centri partnerjev

Zagotavljajo hitro dostavo po celi Evropi. Skladiščne centre imamo v: Češki Republiki, Madžarskem in Bolgariji. Partnerske in administrativne centre, ki skrbijo za naše kupce imamo v: Češki Republiki, Poljskem, Madžarskem, Romuniji, Srbiji, Bosni in Herecegovini, Bolagriji in Kitajskem.

Delujemo kot platforma za dobavitelje, zahavaljujoč katerim lahko vsakodnevno zagotavljamo nove izdelke.Tesno sodelujemo z več kot 150 dobvaitelji iz Azije in Evrope. Odpreme blaga se vršijo iz lastnih skladišč, dočim drugi uporabljajo skladiščne centre naših partnerjev v: Češki Republiki, Bolagriji in Mažarskem.

Vsakodnevno dodajamo nove izdelke na naši spletni strani, mesečno dosežemo tudi do tisoč novih izdelkov.

 

 

Nenehno se razvijamo in držimo prvotnega načela, da vam zagotovimo nakup ekskluzivnih izdelkov, brez stroškov poštnine. Še naprej vlagamo napore, da izboljšamo kakovost storitev in širimo poslovanje v druge države sveta.

Zahvaljujemo se na izkazanem zaupanju. Veselimo se nadaljnega sodelovanja z vami.

Lukáš Česal & Tomáš Česal

ustanovitelja spletnega portala Shipgratis