Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Komplet 3 knjig - Najboljše branje na svetu ZO_189129 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Komplet 3 knjig - Najboljše branje na svetu

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec:

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2784451

Redna cena:
11,00 €
PREOSTALO:
18 ks
AKCIJSKA CENA:
7,00 €
PREOSTALO:
18 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Knjiga št. 1

Jeffery Deaver: Zapadakov

Kalifornijska preiskovalka Kathryn Dance, specialistka za psihologijo kriminalcev, je zaradi strokovne napake premeščena na nižji položaj in zdaj spet kot navadna policistka dodeljena rutinski preiskavi požara v priljubljenem podeželskem klubu Zapadákov, kjer je več ljudi so sežgali do smrti. Kathryn kot velika strokovnjakinja za govorico telesa vključi svoj izurjeni instinkt in v trenutku ji je jasno, da ni šlo za običajen požar.


Ruth Ware: Črni gozd vsepovsod

Šestindvajsetletna Nora, ki živi sama v Londonu in piše detektivke, prejme nepričakovano povabilo na predporočno zabavo svoje nekdanje dobre prijateljice Clare, ki je ni videla deset let. S številnimi drugimi Clarinimi prijatelji se znajde v čudni hiši sredi gozda nekje na angleškem podeželju. In od prvega trenutka ji je žal, da je sprejela povabilo. Vse je slabo in še slabše bo. Hudo pretepena Nora pristane v bolnišnici in le z velikim naporom išče v spominu, kaj se je pravzaprav zgodilo tisti konec tedna.


Peter Lovesey: Do mrtvih

Izjemna najdba tatu avtomobilov Dannyju Stapletonu v prtljažniku ukradenega BMW-ja je povzročila najhujšo zmešnjavo v njegovem življenju. V bližnjem Chichestru je izginila učiteljica likovne umetnosti na prestižni dekliški šoli, a so zanjo v hipu našli odlično zamenjavo: Tom Standforth živi s svojim bogatim očetom v bližnjem stanovanjskem kompleksu, vsa dekleta iz višjih letnikov pa živijo v bližini. že padajo nanj. Kaj bi lahko povezalo ta dva različna dogodka na območju susseške policije? Na sceno vstopi inšpektor Peter Diamond.


Lee Robinson: Pasji zagovornik

Ko javni pravobranilki in odvetnici družinskega prava Sally Baynard dodelijo primer, ki ga vodi njen bivši mož, ugotovi, da zastopa nenavadno stranko ... psa. Toda to bitje po imenu Sherman, ujeto sredi hudega spora med parom, ki se ločujeta, je Sally res najmanjša skrb. Ukvarja se s poplavo primerov, skrbi za svojo ostarelo mamo, poleg tega pa se mora odločiti, ali ima sredi vsega tega čas za ljubezen – in ali si tega dejansko želi.

Knjiga št. 2

Nelson DeMille: Sijoči angel

Detektiv John Corey je tokrat na posebni misiji: pod krinko naj bi sledil nekemu ruskemu "diplomatu". Vendar je ta oseba z imenom Vasilij Petrov dejansko visoko pozicionirani član ruske obveščevalne službe. In jasno je, da nekaj naklepa na ameriških tleh. Lahko bi šlo samo za spogledovanje na zabavi Hogofogo na Long Islandu s kupom vzhodnoevropskih mrkov. Lahko pa gre tudi za skrivno misijo, ki vodi naravnost v srce življenja v Združenih državah Amerike. Čas teče, ura tiktaka vsako preostalo napeto sekundo, dokler John Corey ne ugotovi, kaj se tukaj v resnici dogaja.


Jojo Moyes: Dekle, ki si ga zapustil

Francija leta 1916. Prva svetovna vojna je v polnem teku. Sofie Léfevre naredi vse, kar je v njeni moči, da ohrani svojo družino varno, medtem ko se njen ljubljeni mož Édouard, slikar, bori v prvi bojni črti za domovino. Ko pa Sofia dobi ukaz, naj služi nemškim častnikom, ki se noč za nočjo zgrinjajo v njen hotel, je krhka varnost njenega doma ogrožena. In potem, ko novi poveljnik nekega dne vidi Sophien portret, ki ga je naslikal njen mož Édouard, se porodi nevarna obsedenost. Sofia je prisiljena sprejeti strašno odločitev. Odločitev, ki bo imela svoje posledice stoletje pozneje.


SJ Watson: Drugo življenje

Ljubi svojega moža – obsedena je s tujcem. Je predana in ljubeča mati – pripravljena je izgubiti vse. Ve, kaj dela – popolnoma je brez nadzora. Je nedolžna – je največja grešnica. Živi dve življenji - in obe lahko izgubi ... Julia je uničena zaradi novice o nenadni smrti njene mlajše sestre v Parizu. Ne bo miroval, dokler ne ugotovi, kaj se je v resnici zgodilo, zato se potopi v Katein svet: poda se v dvomljive, temačne kotičke spletnih klepetalnic, kjer ni nič tako, kot se zdi. Julia spozna, da jo lahko to potovanje zavede in jo prikrajša za vse, kar ji je drago. Vendar si ne more pomagati - ne more ga ustaviti ...


Tom Michell: Kaj me je naučil pingvin

Ko učitelj Tom Mitchell potegne pingvina iz razlitja gnjecave nafte ob obali Urugvaja, nima pojma, kaj bi z njim. Odnese ga v stanovanje, ga očisti, a ko ga prinese nazaj na plažo, se pingvin noče vrniti v ocean. Tom nima druge izbire: ne preostane mu drugega, kot da pernate pretihotapi čez mejo v Argentino in ga odpelje s seboj v prestižni internat, ki ga trenutno imenuje dom. In tako se začne ganljiva zgodba o edinstvenem pingvinu, ki se prilagodi življenju v internatu. Ne glede na to, ali je maskota ekipe ali izjemni plavalni trener, pingvin Juan Salvado spremeni življenja vseh okoli sebe.

Knjiga #3

Joseph Finder - zamenjava:

Vse se začne, ko letalo Michaela Tannerja skoraj odleti. V mrzličnem poskusu, da bi čim hitreje prestal varnostni pregled, po nesreči iz pasu vzame prenosni računalnik nekoga drugega in se te napake zave šele doma. Hkrati podleže svoji prirojeni radovednosti in odkrije, da zvezek pripada ameriškemu senatorju in vsebuje strogo   tajni dokumenti. Pri čemer je neizogibno vlečen v subtilno igro mačke in miši, kjer zmagovalec vzame vse, poražencu pa sploh ni treba preživeti.

Mary Alice Monroe - Hiša na plaži za najem:


Hiša s poetičnim imenom At the Primroses je majhna, mirna koča v obalni nižini Južne Karoline in je popoln kraj za Heather Wyatt, da preživi poletje in ustvarja naročene slike obrežnih ptic. Čeprav je stara že šestindvajset let, je patološko sramežljiva, še vedno v očetovem varstvu in se počuti izgubljeno v svetu in življenju. Morda bo zaradi časa, ki ga preživi sama v hiši in se za nekaj časa postavi na lastne noge, končno postala oseba, kakršna si želi in mora biti.

Hallie Ephron - You'll Never Know That Girl:


Ko je bila Lisa stara sedem let, je izgubila svojo mlajšo sestro Janey. Le za trenutek je pobegnila z vrta, kjer sta se oba igrala s punčkami, ki jima jih je naredila mama, znana umetnica. Ko se je vrnila na vrt, ni bilo mlajše sestre s svojo punčko. Na dan te žalostne obletnice štiridesetletna mati da oglas v lokalni časopis in obljubi nagrado za najdbo. Končno vstopi gospa z zlomljeno lutko. Presenetljivo je podoben izgubljenemu. Jih bo pripeljal do cilja?

Clare Swatman - Preden greš:


Mladi Londončanki Zoe se je sesul svet. Njen mož Ed je nepričakovano umrl in njegova smrt boli toliko bolj, ker ni imela časa, da bi mu še zadnjič izpovedala svojo globoko ljubezen. Kaj pa, če bi imela priložnost? Ali pa sploh: kaj če bi ji na vseh križiščih skupnega življenja bila dana še ena priložnost, da se bolje odloči, da bo njun zakon še mirnejši pristan ljubezni? Bi to sploh lahko preprečilo Edovo smrt? Ta vprašanja ohranjajo Zoe budno.



Komplet 3 knjig - Najboljše branje na svetu

Podatki o izdelku

Proizvajalec Readers Digest
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah