Velika nagradna igra
do 3 dni
  • 5MP zunanja CCTV kamera ZO_273485 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

5MP zunanja CCTV kamera

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2784155

Redna cena:
35,29 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
22,18 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

【Zaznavanje humanoida z umetno inteligenco in alarm po meri】 Funkcija zaznavanja humanoida z umetno inteligenco lahko natančno prepozna človeško gibanje in ga loči od živali in drugih predmetov, kar zmanjša lažne alarme, ki jih povzročajo drugi premikajoči se predmeti, kot so listi ali žuželke. Občutljivost zaznavanja gibanja lahko prilagodite od 1 do 100 in izberete določena področja, na katera se želite osredotočiti, da dodatno zmanjšate lažne alarme. Če zazna človeško gibanje, se oglasi glasen zvočni alarm, ki odvrne vsiljivce.

【5MP Full HD in barvni nočni vid】5MP WIFI PTZ varnostna kamera z ločljivostjo 2560 × 1920 vam ponuja kristalno čisto sliko. Vgrajenih 8 infrardečih in belih kombiniranih LED luči, razdalja nočnega vida do 25 m, tudi v temnem nočnem okolju vam lahko naša zunanja varnostna kamera zagotovi tako jasen vid kot podnevi. 3 načini nočnega vida (polno barvni način, infrardeči način, pametni način), ki jih lahko poljubno preklapljate.

【Auto Tracking & Pan 355° Tilt 90°】 Zunanja varnostna kamera Topcony podpira samodejno vodoravno in navpično sledenje, da vam zagotovi 360° vsestransko zaščito. Vrtenje po nagibu vam omogoča daljinsko upravljanje njegove rotacije (355° pomik, 90° nagib) in enostaven ogled katerega koli območja. CCTV kamera ima tudi 8 prednastavljenih nadzornih točk za hiter in udoben dostop.

【Dvosmerni zvok in deljenje uporabnikov z več napravami】 Zunanja brezžična kamera ima vgrajen mikrofon in zvočnik za dvosmerno zvočno komunikacijo, njena izboljšana 5dBi antena (2,4 GHz WiFi) pa zagotavlja stabilno povezavo na dolge razdalje. (ne podpira 5G). Na spletu lahko hkrati gleda do 16 uporabnikov. Naša CCTV kamera Topcony deluje s telefonom, tablico in računalnikom/NVR s sistemom Android/IOS.

【Kartica SD/shranjevanje v oblaku in snemanje 24/7】V primeru alarma bo kamera inteligentno spremljala dejavnost, posnela sliko in posnela 15-sekundni video ter ga shranila na vašo lokalno kartico SD (ni priložena) ali v oblak shranjevanje in pošljite obvestilo v vašo APP ali e-pošto. Neprekinjene posnetke lahko shranite tudi na kartico SD za poznejši ogled, tudi če je internetna povezava fotoaparata prekinjena.
 
 
 


Zunanja CCTV kamera Topcony 5 MP z zaznavanjem človeka, 360° Pan-Tilt PTZ brezžična varnostna kamera s samodejnim sledenjem, WiFi kamera, 25 m barvni nočni vid, zvočni svetlobni alarm, 2-smerni zvok, telefon/računalnik, SD/oblak

Razpakirano. Ne vsebuje čeških navodil.

Obnovi blago. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na funkcionalnost izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Topcony
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah