Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Video oprema za pametni telefon z osvetlitvijo ZO_216038 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Video oprema za pametni telefon z osvetlitvijo

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2784152

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • Nova lučka za selfie Ring Light: Svetlost video kompleta iphone je mogoče gladko nastaviti v območju od 20 % do 100 %, barvno temperaturo je mogoče gladko prilagoditi v območju od 2500K do 9000K z visokim indeksom prikaza CRI90+. Prilagodite od tople svetlobe (oranžna) do hladne svetlobe (bela) za popoln odtenek kože in se ujemajte s tonom vaše kože. Naj bodo vaši predmeti videti bolj naravni, privlačni in realistični.
  • Napolnite svoj telefon: to videonapravo pametnega telefona z lučko lahko uporabite kot napajalno baterijo za polnjenje drugih naprav med videodnevnikom. Vgrajena baterija visoke zmogljivosti 5000 mAh, podpira tehnologijo hitrega polnjenja QC/PD, traja le 3 ure, da se popolnoma napolni, in jo lahko uporabljate neprekinjeno 1,5 ure pri največji svetlosti.
  • Snemljiv daljinski upravljalnik: Vklopite Bluetooth v telefonu, nato povežite "Ulanzi U-Rig Light". Po povezavi pritisnite gumb za upravljanje za brezžično upravljanje mobilnega telefona za fotografiranje in snemanje videoposnetkov. Podpira brezžično fotografiranje na daljavo do 20m/65ft, kar je zelo primerno za fotografiranje na prostem.
  • Večnamenska sponka za mobilni telefon: Ulanzijevo inovativno oblikovano držalo za mobilni telefon U-Rig Light ima dve 1/4" luknji z navojem, ki podpirata navpično in vodoravno fotografiranje z mobilnim telefonom, in ju lahko enostavno poljubno zamenjate. Obseg mobilnega telefona Sponka je 65 -90 mm/2,56”-3,54” in vzmet se uporablja za razširitev in krčenje za boljšo zaščito vašega mobilnega telefona pred padci.
  • Bogata razširitev: Na vrhu te naprave za video luči telefona so 3 držala za hladne čevlje, na katere lahko pritrdite dopolnilne luči, mikrofone ali držala za ročaje itd. Na dnu in ob strani je 1/4" luknja z navojem, ki lahko biti nameščen na stojalu za živo delovanje. Poleg tega smo sprejeli zasnovo spodnje podpore, ki jo je mogoče zložiti in zasukati, odpreti, da je delovna površina bolj stabilna.


ULANZI Smartphone Video Rig, lahek mobilni telefon U-Rig Ročna stabilizatorska obročasta luč 2500K-9000K CRI 90+ za snemanje Live Steam YouTube video snemanje, z vgrajeno baterijo 5000mAh

nepakiran

Obnovi blago. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na funkcionalnost izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Ulanz
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah