Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Računalniški sesalnik 3 v 1 ZO_273140 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Računalniški sesalnik 3 v 1

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2783920

Redna cena:
20,17 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
13,11 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • [AKTUALIZIRANI PRAŠILNIK ZA ZRAK] Kot posodobljen sesalnik za stisnjen zrak ni več puščanja zraka. Zračni sesalnik lahko uporabite tudi za odstranjevanje prahu z računalnikov z večjo učinkovitostjo v primerjavi z drugimi sesalniki v pločevinkah. Čistilec tipkovnice PeroBuno uporablja akumulatorsko baterijo in brezžično zasnovo, ki je prenosna za čiščenje mize, prenosnika, računalnika itd.
  • [Mini sesalnik za avto PeroBuno vam lahko pomaga, da zlahka rešite težko dostopne težave ter se znebite zapletenih in okornih kablov. Ta mini sesalnik je dober za sesanje kotičkov računalnikov, tipkovnice, kavča ali avtomobilskih sedežev. Z večjo sesalno močjo lahko enostavno in učinkovito očisti globok prah.
  • [PONOVNA UPORABA PRAHA IN MINI VAKUUM] Pozabite na sesalnik za stisnjen plin za enkratno uporabo. Ne potrebujete več pločevink za enkratno uporabo, saj lahko ta sesalnik za prah uporabite tolikokrat, kot želite. Sesalnik je opremljen s 6000 mAh akumulatorskimi baterijami, ki ponujajo 10W sistem hitrega polnjenja, ki se popolnoma napolni v samo 3 urah in deluje do 25 minut neprekinjeno, tudi pri najvišji moči.
  • [VELIKO CENOVNA UČINKOVITOST] Kupite tri različne šobe in mini krtačo naenkrat ter se poslovite od zračnic za enkratno uporabo, ki vam bodo prihranile veliko denarja. Zaradi večnamenske zasnove 3 v 1 in prijetne cene je ta čistilec tipkovnice odlično darilo za vaše prijatelje ali družinske člane.
  • [ČISTO UČINKOVITA OBLIKA] Ta brezžični sesalnik za zrak ima tri različne šobe, eno za način pihanja, eno za način sesanja in drugo za način tesnjenja hrane. Če se na računalniku, šivalnem stroju ali drugih pripomočkih nabirajo trdovratni prašni delci, jih lahko s sesalnikom za tipkovnico hitro in učinkovito očistite brez večjih težav.
Barva : osnovno črna
Blagovna znamka PeroBuno
Posebna značilnost Prenosni, lahki, kompaktni, HEPA
Vrsta filtra Filter HEPA
Vključene komponente Sesalnik, posoda za zbiranje prahu, dolga ploščata sesalna šoba, mini krtača, šoba za odsesavanje zraka, šoba za izpihovanje zraka, polnilni kabel, navodilo za uporaboSesalnik, posoda za zbiranje prahu, dolga ploščata sesalna šoba, mini krtača, šoba za odsesavanje zraka, šoba za izpihovanje zraka, polnilni kabel, navodilo za uporabo


PeroBuno Računalniški sesalnik 3 v 1

Razpakiran.

Uporabljen. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na delovanje izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec PeroBuno
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah