Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Vibrator s kroglicami ZO_268952 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Vibrator s kroglicami

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2783597

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Luksuzni vibrator Jack Rabbit iz vrhunskega silikona je popoln spremljevalec za erotične pustolovščine v paru in intimno solo igro. Kombinirani stimulator, enostaven za uporabo, se ponaša s 3 močnimi hitrostmi vrtenja po telesu, 7 pulzirajočimi in stopnjujočimi se funkcijami ter mehkim stimulatorjem klitorisa v obliki zajčka. Izdelan je iz vrhunskega silikona, nadzora ABS in vrtljivih kroglic iz nerjavečega jekla.

Ta močan vibrator ima oblikovano telo, ki je opremljeno s 6 stebri vrtečih se kroglic, gladko zaobljeno konico in stimulator v obliki zajčka z mehkimi ušesi. Vodoodporna zasnova vam omogoča zabavo med prhanjem, kopanjem ali v masažni kadi ter je primerna tako za izkušene kot za začetnike. Preprost krmilnik z osvetlitvijo LED in gumbi na mehak dotik vam omogoča spreminjanje hitrosti vaše orgazmične ekstaze. Za intenzivnejšo izkušnjo vedno uporabljajte kakovosten lubrikant. Pred uporabo in po njej igračo očistite s toplo milnico ali razpršilom za čiščenje igrač.

Za uporabo vstavite 3 baterije AA in pritisnite silikonske gumbe, da izberete želeno funkcijo. Za intenzivnejšo izkušnjo uporabite kakovosten lubrikant. Enostavno upravljanje na dnu vibratorja z ločenim upravljanjem vibracij in vrtenja. 7 programov vibracij in 3 stopnje vrtenja. Izbirate lahko med desno ali levo stranjo vrtenja.

Izdelan je iz vrhunskega silikona, 100-odstotno hipoalergenskega materiala, s strogim certifikatom kakovosti, enostaven za vzdrževanje, higieničen, popolnoma nevtralnega vonja, ne povzroča alergijskih reakcij.

Skupna dolžina 25 cm, dolžina brez upravljalnika 18 cm, dolžina klitoralnega vibratorja 8 cm, premer 3,5-4,5 cm. Napajanje: 3 baterije AA (niso vključene).



Calexotics Premium silikonski vibrator Jack Rabbit z vijoličnimi kroglicami

Podatki o izdelku

Proizvajalec Calexotics
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah