Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Zunanji brezžični Wifi most, Mokerlink, WB300M ZO_179703 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Zunanji brezžični Wifi most, Mokerlink, WB300M

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2782874

Redna cena:
11,09 €
PREOSTALO:
103 ks
AKCIJSKA CENA:
7,06 €
PREOSTALO:
103 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Izdelek ne vsebuje navodil v češkem jeziku


Podpora za brezžično dostopno točko, način delovanja brezžičnega mostu za povezavo PTP/PTMP, z LED zaslonom, enostavna nastavitev načina delovanja WB300M, IP naslov, preklapljanje kanalov glede na funkcijo/izbor skupaj z LED zaslonom, ni potrebe po dostopu do GUI, izogibajte se zapleteni namestitvi program za težave in preprost prikaz statusa povezave in moči signala z LED zaslonom, prihranite veliko dela in stroškov, naredite brezžično pokritost na dolge razdalje, prenos podatkov in brezžično spremljanje preproste in profesionalne.

WB300M z ABS nepremočljivim, prahom in soncem odpornim plaščem, tudi prilagodljivim na temperaturo;   Medtem podpira 24V pasivno PoE in 4KV zaščito pred strelo, idealno za uporabo na prostem;

Podpira funkcijo samodejnega zaznavanja nadzornega psa, samodejno znova zažene in obnovi napravo v primeru kakršnega koli omrežnega napada.   Poleg tega podpira daljinsko upravljanje v oblaku, skrbnik lahko spremlja stanje delovanja, nadgrajuje vdelano programsko opremo, ponovni zagon, časovni ponovni zagon naprave prek strežnika v oblaku, obnovitev in vzdrževanje naprave kadarkoli in kjerkoli, zunanja naprava za operaterja- raven povezave PTP/PTMP.

Glavne lastnosti:

Rešitev za notranji / zunanji prenos video podatkov.

Profesionalna zunanja lupina za različna težka okolja.

Uporabite zunanjo ABS plastično lupino, preprosto in elegantno!   Podpira profesionalno zaščito pred strelo, IP65 vodoodporen, odporen na prah, primeren za več težkih okolij.   Tudi v izjemno vročem in hladnem okolju (-40 ℃ - 70 ℃) lahko deluje stabilno.

LED zaslon in gumb za obvod.   Z vidnim zaslonom LED za prikaz načina gostitelj/odjemalec/moč signala/naslov IP, nato uporabite gumb H/C za spremembo načina gostitelja/odjemalca za hitro brezžično povezavo od točke do točke in od točke do več točk, enostavna namestitev in degu , prihranek stroškov.

Način delovanja AP + Bridge, bolj stabilen.   Podpira način delovanja AP in most, enostavno vzpostavitev povezave PTP / PTMP, ki izpolnjuje zahteve več shem prenosa Wi-Fi.

Nastavljiva moč RF.   Oddajna RF moč je nastavljiva glede na okolje.   Zmanjšajte moč RF na lokaciji z visoko gostoto ali brezžični dostopni točki ali povečajte moč RF na lokaciji velikega dosega, da izboljšate delovanje.

Patentirana vdelana programska oprema QSDK, neodvisen jedrni algoritem.   Zasebni protokol HiMAX, učinkovito preprečuje motnje Ei-Fi.

Zasnovan za brezžični prenos v zaprtih prostorih, razdalja do 1000 metrov.   Razdalja sprejema do 1000 metrov, enostaven prenos 4K videa.

Scenariji uporabe za nadzor dvigal.   Frekvenca 2,4 GHz, visoka hitrost 300 Mb/s učinkovito zagotavlja jasno in gladko spremljanje slike.

WB300M je 300Mbps zunanji CPE z LED zaslonom za konfiguracijo povezave WDS PT/PTMP.   Skladen s standardom IEEE 802.11b/g/n, z dvojno polarizirano anteno z visokim ojačanjem 8dBi, razdalja PTP/PTMP je več kot 1000 metrov.

Izdelek ne vsebuje navodil v češkem jeziku

Podatki o izdelku

Proizvajalec Mokerlink
VRSTA Da
Po preteku roka uporabnosti Da
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah