Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Avtomatski mešalnik kart 1 do 6 kupov ZO_9968-M6481 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Avtomatski mešalnik kart 1 do 6 kupov

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2782552

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • [Večnamenski] - Ta mešalnik kart je primeren za 99 % igralnih kart (90 mm * 65 mm spodaj) na trgu. Primeren za običajne poker karte, bridge karte, kolesarske karte, UNO karte, karte za igranje vlog itd. Naenkrat lahko premeša ŠTEVILO parov kart. Primeren za domačo uporabo, zabave, srečanja, tekmovanja.
  • [Napajanje prek USB-C in baterije] - Ta mešalnik igralnih kart je mogoče priključiti na napajalnik (priporočena moč nad 10 W, priložen kabel tipa C), da zagotovite zadostno življenjsko dobo baterije, poleg tega pa podpira tudi 4 kose baterij C (niso vključene) Paket je vključen), da ustreza različnim scenarijem.
  • [Upravljanje z enim prstom] - Ta mešalnik kart za poker potrebuje le en prst za pritisk na stikalo, da samodejno premeša karte, naključnost mešanja je boljša od ročnega, lahko prepreči ročno goljufanje. Enostaven za uporabo, namenjen je bolnikom z artritisom in starejšim.
  • [Oblikovanje iz lesnih vlaken in visokokakovostni material] - Ta stroj za mešanje kart uporablja izboljšan in ojačan material PC, bolj proti padcu in stiskanju, ustvarjalno oblikovanje iz lesa, vrhunsko in lepo.


Ta mešalnik kart je primeren za 99 % igralnih kart (90 mm * 65 mm spodaj) na trgu.Primeren je za običajne karte za poker, bridž, kolesarske karte, karte UNO, karte za igro vlog itd. Naenkrat lahko premeša ŠTEVILO parov kart.Primeren je za domačo uporabo, zabave, srečanja in tekmovanja.

Podatki o izdelku

Proizvajalec HJC
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah