Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Akumulatorski ročni sesalnik WADEO, avtomobilski sesalnik ZO_267425 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Akumulatorski ročni sesalnik WADEO, avtomobilski sesalnik

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2782099

Redna cena:
55,45 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
35,29 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • 【Močno sesanje 15000PA】Ta akumulatorski sesalnik z brezkrtačnim motorjem je izdelan iz visokokakovostne letalske in vesoljske zlitine. Odlikuje ga zasnova z dvema turbinskima lopaticama s hitrostjo do 35 500 vrtljajev na minuto, kar zagotavlja močno sesanje 15 000 PA, ki z veliko lahkoto očisti madeže ter velike in majhne površine. Lahka in majhna velikost je enostavna za uporabo tudi za otroke.
  • 【Vakuumiranje, pihanje in črpanje 3 v 1】WADEO avto sesalnik z brezkrtačnim motorjem, ki omogoča enako zmogljivo sesanje, pihanje in črpanje! Brezžični ročni sesalnik, opremljen s krtačo in šobo za enostavno čiščenje drobtin, prahu ali dlak hišnih ljubljenčkov v razpokah. Ima dve stopnji 12000PA in 15000PA, ki lahko delujeta kot ventilator za žar in napihovalnik pnevmatik. Kupite akumulatorski sesalnik zdaj in raziščite številne možnosti uporabe; je odličen dodatek za vaš avto, dom ali pisarno.
  • 【Podatkovni kabel tipa C in dolga življenjska doba baterije】 Sesalnik WADEO Mini ima vgrajeno baterijo s kapaciteto 4000 mAh, ki uspešno opravi teste ciklov polnjenja, da je zagotovljena varnost pri uporabi. Akumulatorski sesalnik za avto se napolni v 3-4 urah in zagotavlja 20-25 minut uporabe, da zadosti vašim potrebam po čiščenju. Napetost 7,4 V in polnilni kabel tipa C vam omogočata, da avto sesalnik polnite v avtomobilu ali kjer koli drugje.
  • 【Lahki in pralni filtri HEPA】Ta avto sesalnik tehta le 0,84 kilograma, kar je lažje od steklenice pijače Fanta, zato lahko čistite, ne da bi se utrudili. Prenosni avtomobilski sesalnik z 0,5-litrsko posodo velike prostornine zahteva manj praznjenja, filter HEPA za večkratno uporabo pa je mogoče prati in sušiti na zraku. Učinkovito čiščenje vodi do urejenega življenja. Kupite ročni sesalnik zdaj in v njem uživajte takoj.
  • 【5 nastavkov na izbiro】 Šoba s sesalno krtačo ima dvojno funkcijo sesanja in brisanja, ki je primerna za čiščenje prahu na površini blazine, blazinice, tipkovnice in izhoda klimatske naprave; za ročnim sesalnikom namestite odprtino za pihanje, ki je primerna za glavni računalnik, tipkovnico, pihanje prahu na objektivu fotoaparata; na sprednji strani ročnega sesalnika namestite talno krtačo, ki je primerna za čiščenje tal, kovčka, vzmetnice, kavča in vseh vrst velikih ravnih površin.



WADEO akumulatorski ročni sesalnik, 15000 Pa visokozmogljiv avtomobilski sesalnik, ročni sesalnik, avtomobilski sesalnik s puhalom, , akumulatorski sesalnik za hišne ljubljenčke in pisarne

Razpakirano.

Uporabljen. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na delovanje izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Wadeo
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah