Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Galaxy Watch Active (SM - R500N), črna ZO_9968-M6205 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Galaxy Watch Active (SM - R500N), črna

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2781983

Redna cena:
75,62 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
45,37 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Za poslovno srečanje in poletne počitnice
Ne glede na dogodek ali športno dejavnost vam ure Galaxy Watch Active ni treba sneti z zapestja. Z enostavno in hitro zamenjavo digitalnega obraza je pripravljena na vsak dogodek. Izberite izvirno zasnovo zaslona, ki bo ustrezala vašemu razpoloženju, obleki in priložnosti.


Prefinjene funkcije
S funkcijo dnevne aktivnosti poskrbite za dobro telesno kondicijo. Ta poskrbi za vašo ustrezno telesno vadbo, redni pitni režim ali hranilno uravnoteženo prehrano. Hoja, tek, veslanje ali dinamična vadba, na primer, se samodejno merijo od prvega giba. Za to poskrbijo posebni senzorji gibanja, ki vas pozorno spremljajo in vse natančno ovrednotijo. Ura ponosno nosi tudi vojaški standard MIL-STD-810G za vzdržljivost in certifikat vodoodpornosti 5 ATM.


Vdih... izdih
Vzemite si nekaj minut iz napornega delovnega dne, da globoko vdihnete in umirite svoje misli. Galaxy Watch Active ima vgrajen senzor srčnega utripa, ki zazna stopnjo vašega nelagodja in nato ponudi preproste in učinkovite dihalne vaje za umiritev telesa in zmanjšanje ravni stresa.


Ponudite svojemu zdravju najboljše
Ugotovite, kako je vaše telo v redu. Aplikacija Samsung Health spremlja in analizira vaše prehranjevalne navade, vadbo in počitek ter vam svetuje, kako izboljšati zdrav življenjski slog. Aplikacija na zaslonu ure prikazuje informacije, kot so srčni utrip ter vnos in poraba kalorij, z različnimi funkcijami za fitnes pa lahko uživate v vrhunski športni zmogljivosti.


Nič več zijanja zjutraj
Ura Galaxy Watch Active vas ponoči ne pusti spati. Zahvaljujoč posebnim senzorjem spremlja štiri faze vašega spanja in zagotavlja jasen izpis njegove kakovosti. Tako se boste zjutraj zbudili osveženi in polni energije.


Aktivni jutri
Uživajte v celotnem športnem vikendu na prostem, ne da bi za to potrebovali elektriko. Lahko se zanesete, da bo ura Galaxy Watch Active z enim polnjenjem več kot 45 ur ohranjala vaš visok športni tempo. Polnite jih lahko brezžično s pametnim telefonom naslednje generacije Samsung Galaxy S10, pa tudi z običajnim brezžičnim polnilcem.


Enostavno upravljanje za vsakogar
Ura Galaxy Watch Active že na prvi pogled izstopa s svojo minimalistično, sodobno zasnovo. In prav takšne so tudi v notranjosti. Ponuja resnično preprost Samsungov uporabniški vmesnik, ki ga zlahka obvlada tudi majhen otrok ali uporabnik, ki ni tehnološko podkovan. Zdaj morate le še prenesti uporabne aplikacije in začeti uresničevati svoje cilje.


Tehnične specifikacije
Osnovne specifikacije
FunkcijeObveščanje, nadzor glasbe, budilka, samodejna sinhronizacija, SMS; dihalne vaje,prepoznavanje vajMaterialOdbojnikiz eloksiranega aluminija, športni silikonski trakNamenovanzaljubiteljeSamsunga; šport; delo; zabava; unisexTlobina(mm)40Velikost- V (mm)39.5Velikost- Š (mm)39,5Velikost- V (mm)10,5Teža(g)25,0, 35,0PovečanavzdržljivostIP68OperacijskisistemTizenRešitevoperacijskegasistemaTizenOS 4.0Vsebina paketa(ne velja za rabljene izdelke)Samsung Galaxy Watch Active; 2 trakova - velikost L in S; priklopna postaja; polnilec; kratek vodnik
Strojna oprema
Senzorji (tipala)Akcelerometer, barometer, senzor srčnega utripa, senzor svetlobeŠportnefunkcijeSmartCoaching, sledenje srčnemu utripu, aplikacija za vadbo, sledenje dejavnosti in spanju, aplikacija za dihanjeTouchLCDNeMikrofonProcesor- število jederDualCoreProcesor- frekvenca (GHz)1.1Posebne lastnostiAkcelerometer, barometer, senzor srčnega utripa,senzor svetlobeRAM0,75 GB, 0,77GBHrambišče4GBRazširitev pomnilnika- največja zmogljivost (GB)4
Zaslon
Vrsta zaslonaSuperAMOLEDVelikostzaslona(v palcih)1,1Rešljivostzaslona(v slikovnih točkah)360x360Tehnologija zaslonaSuperAMOLED
Povezljivost
Specifikacije BlueTooth4.2ZdružljivostBluetooth4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/GalileoIzhodnipriključekUSB2.0 -dock5GneZdružljivostAndroid5.0 ali novejši in najmanj 1,5 GB RAM; iPhone: iPhone 5 in novejši, iOS 9.0 alinovejšiSimneWi-Fi802.11n,daBluetoothyes,4.2GPSjeNFCje
Baterija
Vrsta baterijeLi-Ion/Li-PolLi-IonKapaciteta baterije(mAh)230Doba delovanjabaterije(ure)


Za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, zdrave vadbe, uravnotežene prehrane in kakovostnega spanca Samsung predstavlja pametno uro Galaxy Watch Active.

Brez embalaže.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Samsung
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah