Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Kovinski nastavek za mlinček za kuhinjske mešalnike KitchenAid ZO_206561 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Kovinski nastavek za mlinček za kuhinjske mešalnike KitchenAid

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2781852

Redna cena:
75,62 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
45,37 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • [Priporočena darila] Kovinski nastavek za mlinček za meso AMZCHEF je primeren za VSE KitchenAidove stoječe mešalnike, ta nastavek za mlinček za hrano zagotavlja skoraj vse funkcije, ki jih potrebujete, in močno poveča prilagodljivost. Idealen je za mletje mesa, ribanje sira, izdelavo drobtin, 3 velikosti klobas, celo za pripravo velikih količin zdrobljenega česna, mlete ingverjeve paste ali čilijeve omake.Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen kuhar!!!To bo eden vaših najljubših kuhinjskih pripomočkov.Nasveti:Ena mlinska plošča je v mlinčku.
  • [Večnamenski nastavek za mletje hrane, enostavno obdelujte vse vrste mesa] S tem nastavkom za mletje mesa dobite mleto meso z odlično teksturo. Odličen je glede hitrosti, čistejšega mletja in trajnosti. Vključuje: mlinček za meso, 4 velikosti plošč za mletje, 3 cevke za polnjenje klobas, 2 noža za mletje in držalo za polnjenje klobas, odstranljiv pladenj za hrano, drsnik za hrano in krtačko za čiščenje. Zagotovili vam bodo popolno izkušnjo pri predelavi hrane, učinkovito bodo izdelovali zdrave živilske materiale.
  • [3 nastavki za polnjenje klobas, ustvarite več zdravja in svežine] AMZCHEF nastavek za mletje hrane je opremljen s 3 cevmi za polnjenje klobas (0,47 palca, 0,75 palca, 1,25 palca), iz katerih lahko izdelate vse klobase, kot so klobasa boudin, italijanska klobasa, poletna klobasa, kielbasa in chorizo. Te cevi za polnjenje klobas močno izboljšajo učinkovitost polnjenja, zato lahko doma ali na zabavi na bolj zdrav način pripravite najokusnejše klobase.
  • [Odlična kakovost kot stiskalnica za burgerje, elegantna izdelava burgerjev] Z aluminijastim litjem, primernim za živila, je kakovost zanesljiva. Preprosto vstavite mesno, ribjo ali zelenjavno mešanico v burger in pritisnite ročaj, da naredite popoln debel okrogel burger! Pločevinke lahko izdelate enostavno, učinkovito in elegantno. Snemljiv ročaj iz trde plastike lahko kadar koli odstranite in ponovno namestite brez dodatnega orodja. Enostavno prenašanje na pikniku ali žaru na prostem.
  • [Odlično darilo za gospodinjstvo&čiščenje&storitev] Nastavek za mlinček za hrano AMZCHEF je odlično darilo za vsakogar, ki ima kuhinjski mešalnik KitchenAid. Ta mlinček za meso ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, vendar so vsi deli odstranljivi, imajo kovinski sijaj, s priloženo krtačko za čiščenje pa lahko očistite vse skrite razpoke ali kotičke. Za čiščenje je priporočljiva topla milna voda (pod 122 Ëã F).



Kovinski nastavek za mlinčke za kuhinjske mešalnike KitchenAid, nastavki za mlinčke za meso AMZCHEF Vključuje 3 cevi za polnjenje klobas in držalo, 4 plošče za mletje, 2 rezila za mletje, stiskalnico za burgerje, krtačko za čiščenje

Nepakirano.Ne vključuje navodil v angleškem jeziku.

Rabljeno blago. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na delovanje izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec AMZCHEF
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah