Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Lonec iz litega železa 6L ZO_9968-M6945 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Lonec iz litega železa 6L

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2781303

Redna cena:
65,54 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
39,32 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • URAVNOTEŽENO OGREVANJE - s tem je kuhanje lažje in prijetnejše. Toplota se prenaša od dna proti stranskim stenam, kar zagotavlja energijsko učinkovito in enakomerno kuhanje. Z velikodušno prostornino 6 litrov lahko večina receptov postreže 6 do 7 osebam.
    44 RDEČE ŠPICE ZA HRANJENJE - šipe ali izbokline na notranji strani pomagajo ohranjati vlago in okus. Samokrožilna zasnova ohranja vlago in vodo v notranjosti, da se meso, juhe in enolončnice ne izsušijo. Enostaven oprijem integriranega ročaja pokrova iz nerjavnega jekla. Stranski ročaji za enostavno premikanje lonca ali obešanje na kljuke.
    VERSATILNO - odlično deluje na številnih vrstah štedilnikov, vključno s plinskimi, električnimi, indukcijskimi in keramičnimi. Idealen za pečico, žar ali taborni ogenj. Ta izboljšana robustna zasnova iz nerjavečega jekla vam bo zanesljivo služila več let in vam zagotavljala okusne obroke. S to preprosto za uporabo in zanesljivo nizozemsko pečico svoji družini zagotovite optimalno prehrano.
    VELIKA IDEJA ZA DARILO - odlično darilo za rojstni dan, materinski dan, božič, poroko ali ogrevanje hiše. Številne stranke kupijo celo več loncev za kuhanje in priročno shranjevanje hrane. Priskrbite si svoj, dokler imamo ta nadgrajeni model na zalogi.


  • HIGH QUALITY CAST IRON ROASTING PAN - The 6L food safe roasting pan is made of strong and heavy cast iron, so it will heat evenly and prepare delicious meals every time. S čudovitim sijajnim emajlnim zaključkom, ki litoželezno posodo ščiti z več plastmi. Zaradi svojega elegantnega videza je privlačen dodatek v vaši kuhinji. Zamenjajte svojo staro ponev s tem modelom z več udobja in funkcionalnosti. Pekač je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju in ga lahko uporabljate v pečici.

    Rahlo uporabljen

Podatki o izdelku

Proizvajalec VeoHome
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah