Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Truefree - O1 - Slušalke za ušesa - Bluetooth - 45 ur predvajanja ZO_264684 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Truefree - O1 - Slušalke za ušesa - Bluetooth - 45 ur predvajanja

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2780454

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Zaradi odprtih ušes boste ostali povezani z okoljem. Ne glede na to, ali se gibljete po prometnih ulicah ali se ukvarjate z dejavnostmi na prostem, ne boste nikoli zamudili dragocenega trenutka in boste ostali pozorni v hrupnih okoljih.

Uživajte v izjemni zvočni izkušnji s slušalkami Truefree O1, ki so opremljene z impresivnimi 16,2 mm pretvorniki. Veliki zvočniki ustvarijo prostorno zvočno prizorišče, ki razkriva zapletene podrobnosti in zvesto reproducira izvirni zvok. V kombinaciji z naprednim algoritmom za izboljšanje nizkih tonov te slušalke zagotavljajo čudovit in poglobljen zvok, poudarjen z globokimi in močnimi nizkimi toni.

S štirimi mikrofoni in napredno tehnologijo odpravljanja šumov ENC slušalke učinkovito filtrirajo hrup iz okolice in zagotavljajo kristalno čist glas med telefonskimi klici. Z inovativno tehnologijo usmerjenega zvoka odpravite težave z uhajanjem zvoka in se popolnoma potopite v glasbo, podcaste ali pogovore, ne da bi pri tem motili okolico.

S slušalkami lahko z enim polnjenjem poslušate do 10 ur, s prenosnim polnilnim etuijem pa jih enostavno napolnite za skupno 45 ur. Ne glede na to, ali telovadite, se vozite v službo ali delate, so te slušalke popoln spremljevalec. Leva slušalka vam omogoča, da prosto vstopate in izstopate iz igralnega načina. Slušalke zagotavljajo visoko sinhroniziran zvok in sliko ter tako optimizirajo vašo igralno izkušnjo.

Uporabljajo najnovejši čipset z Bluetooth 5.3 za stabilno povezljivost in učinkovit prenos z nizko latenco in porabo energije. Zagotavlja brezhibno povezavo med enojnim in dvojnim načinom ter zagotavlja zelo odziven zvok. Široka združljivost podpira delovanje z večino naprav Bluetooth z različico 4.0 in višjo, kar vam omogoča uživanje v brezžičnem zvoku brez omejitev.



Slušalke Truefree O1 ponujajo brezhibno prileganje z ušesnimi nastavki, kar odpravlja skrbi glede majhnih ušesnih kanalov, udobja pri dolgotrajni uporabi in pogostih izpadov.

Razpakirane. Ne vključuje navodil v angleščini.

Uporabljene. Lahko imajo manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na funkcionalnost izdelka.

Podatki o izdelku

Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah