Velika nagradna igra
do 3 dni
  • GR - 2650 električni žar kontaktni žar črne barve ZO_9968-M2470 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

GR - 2650 električni žar kontaktni žar črne barve

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2780057

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Opis

Kontaktni žar Tristar GR-2650 je odlična izbira za peko sendvičev, paninijev, mesa, rib in zelenjave. Zahvaljujoč mojemu pokrovu se žar samodejno prilagodi višini hrane na žaru. Zato lahko v žaru pripravite različne izdelke. Nelepljiva površina zagotavlja brezskrbno čiščenje žara po uporabi.en žar za vseS kontaktnim žarom Tristar lahko preprosto pripravite okusne jedi. Idealen je za peko sendvičev in paninijev, pa tudi za peko rib in zelenjave. Kontaktni žar Tristar je opremljen s premičnim pokrovom, zato lahko napravo uporabljate za različne izdelke. Debelejši izdelki se ne stisnejo, izdelki pa so enakomerno pečeni.praktična uporabaKontaktni žar Tristar je zaradi praktičnih dodatnih funkcij zelo praktičen. Vgrajen ročaj omogoča enostavno prenašanje ali odpiranje žara. Pokrov je opremljen s ključavnico, lučka pa kaže, ali je žar dosegel ustrezno temperaturo. Žar je opremljen tudi z nedrsečimi nogicami, ki zagotavljajo, da žar trdno stoji na delovni površini.enostavno čiščenjeŽar GR-2650 je opremljen z visokokakovostno prevleko proti sprijemanju. Zato se lahko pri peki na žaru odpoveste olju ali maslu. To zagotavlja tudi bolj zdravo hrano. Po uporabi lahko kontaktni žar enostavno očistite tudi tako, da s pomočjo rešetke za žar odmašite plošče žara.

To besedilo je bilo strojno prevedeno.

Različica

  • Zaradi premičnega pokrova se izdelek enakomerno opeče, zato je primeren za vse vrste izdelkovNe potrebujete olja ali masla, žar pa je zaradi nelepljive površine enostaven za čiščenjeHorizontalno ali vertikalno shranjevanjePovršina, odporna proti drsenjuLahko čiščenjeNe vsebuje bisfenola-A.Nedrseče nogicePovršina, ki se ne prijemaPrevodiDolžina kabla 0,7 mMaksimalna temperatura 210°C


Primeren za različne jedi, kot so panini, meso in zelenjava. Z močjo 700 W kontaktni žar hitro doseže želeno temperaturo. Velikost žara 22,5 x 14 cm.

Razpakirano.

Uporabljen. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na delovanje izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Tristar
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah