Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Zunanja varnostna kamera ZO_265466 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Zunanja varnostna kamera

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2780045

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • 【napredno zaznavanje umetne inteligence in barvni nočni vid】 Zaradi velikega povečanja slikovnih in video podatkov iz resničnega življenja, ki so jih delile stranke in naš lastni oblikovalec, smo obogatili in nadgradili naš podatkovni model, da bi izboljšali natančnost sprožanja opozoril o zaznavanju. Zdaj vam z napravo AI Dection ni treba skrbeti, da bi vas v napornem življenju motili neveljavni podatki. Medtem je Netvue dodal 4 reflektorje za doseganje barvnega nočnega vida nad infrardečim nočnim vidom. uživajte v jasnem in visokokakovostnem videu.
  • 【Prilagojena območja in trajni brezplačni 10s videoposnetek za zaznavanje gibanja ter alarm s sireno in reflektorjem】Kamere NetVUE podpirajo prilagojene urnike alarmov, območja zaznavanja glede na nastavitve aplikacije v telefonu, kar zmanjšuje potrebo po opozorilih. zaznavanje gibanja lahko sproži 10s videoposnetek. ki se hrani 7 dni. Če naletite na sumljive osebe, lahko vklopite žaromete in sireno ter jih ročno preženete.
  • ⭐【Obojesmerni zvok in 1080P FHD prenos v živo in večpredstavnostna izmenjava】 Varnostna kamera, opremljena s tehnologijo filtriranja šumov, se pogovarja s kurirjem in sprejme pošiljko ali se pogovarja z družino kadar koli in kjer koli, ne zamudite pomembnih stvari. Glejte 1080P FHD Live Stream, da si ogledate več podrobnosti (4X) slik in videoposnetkov HD. in podpira deljenje z 20 prijatelji in družinskimi člani hkrati. kot da so tik ob vas.
  • 【2,4G❌[ne 5G]❌, WiFi in stalno napajanje s✅10FT polnilnim kablom✅】ServerjiNetvue so razporejeni po vsem svetu, zato lahko kamere namestite na katero koli mesto v omrežju. Podpirajo samo povezavo z omrežji 2,4G, katerih penetracija in stabilnost sta močnejši od 5G. brez nenadne prekinitve povezave, kar vam omogoča neprekinjeno celodnevno snemanje videoposnetkov v realnem času in prenos v živo. s polnilnim kablom jo lahko preprosto namestite na katero koli lokacijo,❌[NE napaja se iz baterije, prihrani vam težave z odstranjevanjem in polnjenjem]❌.



NETVUE zunanja varnostna kamera, domača videokamera 1080P 2.4G WiFi, barvni nočni vid, zaznavanje gibanja, dvosmerni zvok, alarm s sireno, kamera z reflektorjem, 24/7 shranjevanje v oblaku in kartica SD, podpora Alexi

Razpakirano. Ne vključuje navodil v angleščini.

Uporabljen izdelek. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na funkcionalnost izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec NETVUE
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah