Velika nagradna igra
do 3 dni
  • MacBook Air 13

Slika je lahko samo za ilustracijo

MacBook Air 13" i7 16 GB 512 GB Silver 2020

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2778993

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Prenovljeni Apple MacBook Air ima zdaj zaslon Retina s tehnologijo True Tone in je cenovno ugodnejši. MacBook Air je tanek, lahek in zmogljiv prenosni računalnik za vse. Odkrijte svet Appla z novim MacBookom Air.

Ključne lastnosti

  • Nov s tipkovnico Magic Keyboard.
  • Še večja zmogljivost z10. generacijo procesorjaIntel Core.
  • Fantastičen 13,3-palčni zaslon Retina.
  • Varna in priročna Touch ID prijava s čitalnikom prstnih odtisov.
  • Priročna sledilna ploščica Force Touch.
  • Okolju prijazen - izdelan iz 100-odstotno recikliranega aluminija.
  • Izberite barvo - zlato, vesoljsko sivo ali srebrno.

Čudovit zaslon Retina

Novi MacBook Air 13 (2020) ima znova vrhunski zaslon Retina s svetlo osvetlitvijo LED, visokim kontrastnim razmerjem in široko barvno paleto, ki je prava paša za oči. Visoka gostota slikovnih pik 227 slikovnih pik na palec (ppi) zagotavlja popolnoma ostro besedilo in najboljšo grafiko. Vsaka fotografija in videoposnetek sta na zaslonu Retina videti še bolj realistična.

  • Tehnologija True Tone samodejno prilagodi belo točko zaslona barvni temperaturi okolja, kar zagotavlja natančnejšo reprodukcijo barv v vseh razmerah.
  • Štirikrat več slikovnih pik kot pri zaslonu HD.
  • Barvni razpon je za 48 odstotkov širši kot pri modelu brez zaslona Retina.

Zmogljivost, ki jo boste cenili

Novi MacBook Air odlikujejo zmogljivIntelov procesor 10. generacije, hiter pomnilnik SSD, zmogljiv RAM LPDDR4X in naprednagrafična kartica Intel Iris Plus. Z novim MacBookom Air boste bolj produktivni in boste imeli več prostora za svojo ustvarjalnost.

Magična tipkovnica

Zdaj lahko odličen občutek udobnega, tihega tipkanja z natančnim odzivom izkusite tudi na MacBook Air s tipkovnico Magic Keyboard. Uporablja napreden škarjasti mehanizem z 1 mm hoda in ima seveda osvetljene tipke z zaznavanjem okoliške svetlobe, da bo tipkanje v slabo osvetljenih okoljih prijetnejše.

Še večja sledilna ploščica Force Touch

Izpostaviti velja tudi sledilno ploščico Force Touch , ki zaznava dotike kjer koli na svoji površini, vključno s količino uporabljenega pritiska. Glede na uporabljeno silo lahko tako določite, kaj konkretno želite storiti, ali poiskati definicijo besede ali predogledati datoteko. Zdaj je na voljo še več prostora za geste z več dotiki.

Tanek in lahek

Novi MacBook Air je s še večjo močjo spet tako tanek in lahek, kot sem pričakoval. Tehta 1,29 kg in na najširši točkimeri le 16,1 mm. Poleg tega je izdelan iz močnega, vzdržljivega in 100-odstotno recikliranega aluminija serije 6000. S takšnim partnerjem je veselje potovati ali se z njim pohvaliti v družbi.

En sam priključek za vse, kar potrebujete

Čeprav MacBook Air uporablja eno vrsto kabelskega vmesnika, Thunderbolt 3, lahko nanj priključite skoraj vse periferne naprave. Ima obojestransko zasnovo in omogoča polnjenje, priključitev zunanjih diskov, izpis videa z nativno podporo DisplayPort ter priključitev drugih perifernih naprav USB s priključkom USB Type-C. Tako lahko na svoj MacBook preprosto priključite vse naprave, ki jih potrebujete.



Apple MacBook Air naslednje generacije za leto 2020 ima 13,3-palčni zaslon Retina s tehnologijo True Tone, funkcijo Touch ID, sledilno ploščico Force Touch in tipkovnico Magic Keyboard.2 GHz), 16 GB RAM LPDDR4X, 13,3-palčni zaslon IPS Retina 2560 × 1600 pik, grafična kartica Intel Iris Plus, pogon SSD PCIe s 512 GB, aluminijasta konstrukcija, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, 2x Thunderbolt 3/Type-C, kamera FaceTime HD, operacijski sistem macOS.

Izdelek je lokaliziran za CZ. Manjka originalni polnilec. Uporabite lahko katerikoli polnilec USB-C, najbolje 65 W - https://www.alza.cz/alzapower-m300-multicharge-power-delivery-cerna-d6791736.htm.

Nov izdelek , nov zaslon, sicer neuporabljen. Ponastavitev nastavitev. Izdelek je popolnoma funkcionalen. Razpakiran.

Za ta izdelek ni mogoče uporabiti nobenih drugih popustov ali kuponov.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Apple
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah