Velika nagradna igra

POPUST 10% v košarici pri nakupu nad 20 € in 20% pri nakupu nad 60 €

do 2 dni
  • Friteza z vročim zrakom ZHAF - 650AUP 1600 W 6,5l ZO_259640 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

TOP

Friteza z vročim zrakom ZHAF - 650AUP 1600 W 6,5l

Veseli dnevi Akcija traja še: ali do razprodaje zalog
Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 2 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 3 dneh
Če dostava traja več kot 14 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2778445

AKCIJSKA CENA:
59,49 €
PREOSTALO:
15 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Si želite hrustljavega krompirčka brez občutka krivde? Pravkar ste našli zaveznika v kuhinji! Ta cvrtnik uporablja konvekcijsko tehnologijo, ki omogoča cvrtje hrane z malo ali brez olja. S prostornino 6,5 litra lahko pripravite večje porcije okusnega krompirjevega krompirčka, ki bo zaradi enakomerne porazdelitve toplote enakomerno pečen.

Učinkovitost 1600 W zagotavlja hitro in učinkovito cvrtje, temperaturno območje od 80 do 200 °C pa vam omogoča nadzor nad postopkom kuhanja. Poleg tega lahko z nastavitvijo časa do 60 minut prilagodite čas cvrtja svojim željam. Zaradi odstranljive posode in košare je čiščenje po kuhanju enostavno in priročno.

Varno uporabo zagotavljajo samodejni izklop, ročaj, ki se ne segreva, in nedrseče nogice. S svetlim belim zaslonom LED lahko enostavno spremljate postopek kuhanja.

Ta cvrtnik ni le praktična rešitev, temveč tudi bolj zdrava alternativa tradicionalnemu cvrtju. Kuhajte zavestno in ohranite poln okus svojih najljubših jedi!

Cvrtnik brez maščob z 8 programi.

Tu boste našli pripravljene nastavitve za:

  1. za zrezke/meso
  2. stegna/krila
  3. kozice
  4. ribe
  5. pica
  6. zamrznjen čips
  7. pite
  8. zelenjava.

Če imate raje bolj prilagojen pristop, lahko čas delovanja in temperaturo cvrtnika nastavite tako, da ustrezata vašim individualnim potrebam in kulinaričnim željam.

  • Friteza Airfryer, znana tudi kot cvrtnik, je vse bolj priljubljena zaradi svoje inovativne konvekcijske tehnologije. Ta priročna naprava spominja na majhno pečico brez maščobe in je idealna za pripravo številnih jedi.
  • Vroč zrak, ki se uporablja pri cvrtju, nam omogoča, da se izognemo uporabi odvečne maščobe, zato so jedi lažje in bolj zdrave, hkrati pa ohranijo svojo okusnost. Je odlična izbira za vse, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje, a se ne želijo odreči svojim najljubšim okusom ocvrte hrane.
  • Zahvaljujoč Airfryerju lahko uživamo v hrustljavem krompirčku ali sočnem mesu, hkrati pa ohranjamo zdravo prehrano. Gre za napravo, ki spreminja naše dojemanje cvrtja in nam omogoča pripravo najljubših jedi na bolj zdrav in cenovno dostopen način.



Air Fryer 6,5 l/1600 W je revolucionarna naprava, ki bo poskrbela za hitro in brezskrbno pripravo hrane. Z njim boste lahko uživali v okusnih jedeh brez odvečne maščobe, zato bo hrana okusna in koristna za vaše zdravje. Poleg tega uporaba tega friteze pozitivno vpliva na vaš proračun zaradi minimalnih obratovalnih stroškov in prihranka pri porabi olja. Kuhanje z zračnim cvrtnikom ni le užitek, temveč tudi donosna in zdrava rešitev za vašo kuhinjo!

Podatki o izdelku

Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah