Velika nagradna igra

30% popust na izdelke LEVNO ob nakupu nad 40 €, v košarici uporabite kodo LEVNO30

do 2 dni
  • Komplet stikal SH4 - 99573 - brez ozemljitvenega zatiča ZO_98-1E3399 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

TOP

Komplet stikal SH4 - 99573 - brez ozemljitvenega zatiča

Veseli dnevi Akcija traja še: ali do razprodaje zalog
Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 2 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 3 dneh
Če dostava traja več kot 14 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2778186

AKCIJSKA CENA:
9,07 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Upravljajte svoje naprave in luči s kompletom stikal Smartwares SH4-99573. Komplet vključuje tri vtična stikala, ki jih lahko upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. Tako lahko vklopite luči ali ventilator, medtem ko sedite na kavču. Komplet lahko povežete s pametnim stikalom Smartwares Smart Switch in stikala upravljate z aplikacijo ali glasovno z Amazon Alexa.

Izkusite udobje
Ugasnite luči takoj, ko se začne film, ali upravljajte ventilator, ko ste že v postelji. Komplet stikal vam ponuja številne možnosti, s katerimi lahko svoj dom naredite udobnejši. Tako lahko ustvarite najboljšo rešitev za svoje razmere.

Enostavna uporaba
Komplet je enostaven za uporabo. Stikala priključite v vtičnico, stikala povežite z daljinskim upravljalnikom in pripravljeni ste na upravljanje stikal. Zdaj morate le še priključiti naprave ali luči na stikala in jih upravljati z daljinskim upravljalnikom. Komplet ima domet odprtega polja 30 m. Vsako stikalo ima največjo zmogljivost 1000 W. Poleg tega ima daljinski upravljalnik eno glavno stikalo, ki omogoča upravljanje vseh treh stikal z enim samim gumbom.

Naredite svoj dom pameten
Podjetje Smartwares vam želi omogočiti, da si na preprost način ustvarite svoj pametni dom. Komplet stikal Plug & Connect lahko uporabljate samostojno ali v paru s stikalom Smart Switch, ki je ključ do vašega pametnega doma. Stikalo Smart Switch vam omogoča nadzor vseh izdelkov Plug & Connect z brezplačno aplikacijo, tudi ko vas ni doma. Zagotavljanje varnega, udobnega, priročnega in energetsko učinkovitega doma je bistvo pametnega doma. Nobenih zapletenih namestitev ali dragih kompletov, le preprost krmilnik Plug & Play in intuitivna aplikacija sta vse, kar potrebujete za ustvarjanje lastnega pametnega doma. Serija Plug & Connect je združljiva z Amazon Alexa in tako omogoča glasovno upravljanje.

Razširite, kombinirajte in upravljajte s Plug & Connect
Ustvarite toliko udobja in ugodja, kot želite, tako da svoj pametni dom razširite s pametnimi izdelki iz obsežne ponudbe Plug & Connect podjetja Smartwares. Dodajte na primer pametni radiatorski ventil za ogrevanje hiše, ko se vračate z dela, ali pa z zunanjimi stikali nadzorujte vrtno razsvetljavo s kavča. Naše rešitve je zelo preprosto namestiti; priključite in povežite ter končano!

Lastnosti:

  • S pomočjo daljinskega upravljalnika upravljajte svoje naprave in luči.
  • Ugasnite luči ob začetku filma ali upravljajte ventilator v postelji
  • Enostavna uporaba s preprostim postopkom namestitve
  • Uporablja se lahko na razdalji 30 metrov
  • Razširite svoj pametni dom s pametnim stikalom, s katerim lahko z brezplačno aplikacijo upravljate vse izdelke Plug & Connect


Upravljajte svoje naprave in luči s kompletom stikal Smartwares SH4-99573. Komplet vključuje tri vtična stikala, ki jih lahko upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. Tako lahko vklopite luči ali ventilator, medtem ko sedite na kavču. Komplet je mogoče povezati s pametno napravo Smartwares Smart

Podatki o izdelku

Proizvajalec PAMETNA OPREMA
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah