Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Komplet 3 knjig - Izvršena smrtna kazen - Ljubim tvoje laži - Drugo življenje ZO_168087 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Komplet 3 knjig - Izvršena smrtna kazen - Ljubim tvoje laži - Drugo življenje

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2777511

Redna cena:
17,00 €
PREOSTALO:
12 ks
AKCIJSKA CENA:
11,00 €
PREOSTALO:
12 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Sedemnajst zgodb, v katerih so storilci prišli do viseče zanke. Tu je zgodba o medicinski sestri, ki je umorila bolničarko. 18-letnik, ki je po očetovem naročilu umoril družino svoje tete. Dezerter iz kanibalske vojske. Pedofilski kinooperater v praškem kinu Metro. Izpolicijske preiskave lahko izveste, kako so vresnici umorili avtoštoparja, po čigar primeru je bil posnet film Smrt avtoštoparja, ali od kod se je na vlaku Trnava-Bratislava vzela breztelesna glava. Na koncu vseh teh grozljivih in srhljivih zgodb je čakala pravica. Izvedba in smrt.

Po babičini smrti Katerina v zaprašenem kovčku najde pismo očeta, ki ga ni nikoli poznala. Odloči se, da bo svoje življenje spremenila od temeljev. Verjame, da bo srečanje z očetom končno prekinilo njeno nesrečno usodo. Boris Klen jo povabi na zabavo, na kateri želi najdeno hčerko predstaviti svoji snobovski družini in nekaterim izbranim sodelavcem.Vse se izkažedrugače, kot je Katerina sanjala.Kdo je zainteresiran, da bi dekle za vedno izginilo iz življenja uspešnega poslovneža? Žena Claudia, hči Luisa ali kdo tretji? In kakšno vlogo ima v igri za Katerinino življenje Zlatice Vitarović? Adriana Macháčová v svoji najnovejši knjigi mojstrsko prikaže dramatične odnose več navzven harmoničnih družin in občutljivo opozori, da takšne situacije niso vedno le fikcija. Njeni junaki so vsekakor ujeti v lastno preteklost ... Ali lahko najdejo dovolj ljubezni in moči, da drug drugemu odpustijo?

Eva je pred drugo svetovno vojno živela brezskrbno in udobno življenje. Med okupacijo se je zaljubila v Nemca, ki se je po osvoboditvi zatekel v Argentino, in Eva ga pride obiskat.Kristian ji uspe zagotoviti razkošno življenje tudi v Buenos Airesu, vendar se v njuno partnerstvo prikrade odtujenost in oba najdeta zatočišče v drugem razmerju, ki pani brez posledic ... Roman prepleta Evine spomine na preteklost z življenjem, ki ga zdaj kot devetdesetletnica živi v Buenos Airesu, kjer se včasih počuti kot izgnanka iz lastnega življenja. Močna življenjska zgodba ženske, ki je v vseh okoliščinah ostala sama zase.



Komplet treh knjig - Izvršena smrtna obsodba - Ljubim tvoje laži - Drugo življenje

Knjige imajo lahko rahle odrgnine, ki ne vplivajo na vsebino.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Readers Digest
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah