Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Prim cvetlična dišava 1,2 l ZO_110702 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Prim cvetlična dišava 1,2 l

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2776894

Redna cena:
4,03 €
PREOSTALO:
5 ks
AKCIJSKA CENA:
2,02 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Priprava raztopine in redčenje: 200 ml zdravila Savo Prim (5 kapljic) dodajte v 1 liter vode in pustite delovati 30 minut. Po 30 minutah igrače, predmete in površine, ki pridejo v stik z živili, sperite s pitno vodo. Za zagotovitev virucidnega učinka uporabite nerazredčeno sredstvo, pustite delovati 60 minut in nato sperite.

Ne uporabljajte na: anodiziranem aluminiju in linoleju. V primeru dvoma: nove ali nenavadne površine, barvne površine ali pobarvan les, pobarvana kovina, marmor, vinil, kromirane površine (poškodovane ali slabe kakovosti) in poškodovane površine, izdelek najprej preizkusite na majhni neopazni površini.

1 pokrovček = 40 ml.

Sestavine Savo Prim:

Razkužilo: natrijev hipoklorit 47 g/100 g. Manj kot 5 % belilnih sredstev na osnovi klora (natrijev hipoklorit), anionske površinsko aktivne snovi, parfum.

Vsebuje tudi: natrijev hipoklorit, natrijev hidroksid.

Varnostno opozorilo za Savo Prim:

Povzroča hude opekline na koži in poškodbe oči. Zelo strupen za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko je jedek za kovine. Pozor. Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko sprošča nevarne pline (klor). Hraniti zunaj dosega otrok. Hranite samo v originalni embalaži. Nosite zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/očala/obrazni ščitnik.

Preprečite izpust v okolje. V PRIMERU POŠKODBE: Takoj pokličite informacijski center za toksične snovi/zdravnika. Izperite usta. NE povzročati bruhanja. V PRIMERU SODELOVANJA S KOŽO (ali lasmi): Takoj odstranite vsa kontaminirana oblačila. Izperite kožo z vodo [ali tušem]. V PRIMERU SODELOVANJA Z OČMI: Nekaj minut nežno izpirate z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so v njih in če jih je mogoče zlahka odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Nadaljujte z odstranjevanjem kontaktnih leč in nadaljujte z izpiranjem.



Savo Prim Floral Scent - tekoče čistilo in razkužilo bo učinkovito očistilo in razkužilo ter vašemu domu dalo svež in čist pridih. Savo Prim je univerzalno čistilo, primerno tudi za gospodinjstva s hišnimi ljubljenčki. Zanesljivo odstrani 99,9 % bakterij, virusov, kvasovk in plesni. Namenjeno je pranju in razkuževanju površin in tal, sanitarne opreme, stranišč, umivalnikov, kuhinjskih pripomočkov, igrač in prostorov za hišne ljubljenčke.

Rok trajanja 27. 10. 2022

Podatki o izdelku

Po preteku roka uporabnosti Da
Proizvajalec Savo
Datum veljavnosti 27/10/2022
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah