Velika nagradna igra
do 3 dni
  • 103070 električni žar namizni žar črne barve ZO_207572 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

103070 električni žar namizni žar črne barve

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2774669

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Kaj je lepšega kot imeti nekaj, kar lahko položiš na mizo in poješ? Žal lahko preobčutljivost na hrano in alergije včasih privedejo do sanj. Na srečo je to po zaslugi podjetja Princess 103070 Din4all Circle stvar preteklosti! Z inovativno sestavo, pri kateri ima vsaka oseba svoj pekač, se lahko izognete mešanju arom in alergenov. Tako lahko kadar koli ustvarite edinstveno kuharsko izkušnjo!Kuhanje posamično in skupajPrincess Din4all Circle je sestavljen iz osrednje enote s krožnikom, ki ga sestavljajo štiri ločene površine. Tako lahko pripravite svojo hrano brez mešanja z aromami ali sokovi. Krožnike lahko postavite okoli osrednje enote ali pa jih postavite na vsak svoj krožnik. To je zabavno tudi za otroke, saj lahko zdaj sami pripravljajo meso, ribe ali zelenjavo, ne da bi jim bilo treba skrbeti za mizo. Circle Din 4All je idealen za družine z vegetarijanci ali alergijami na hrano, zato lahko zdaj kuhate v skladu s programom Teptanyaki. priročna centralna enota s pladnjemCentralna enota lahko poveže 4 kuhalnike na centralno napajanje. Iz centralne enote morate priključiti le en vtič v eno vtičnico. S kablom dolžine 2 m potrebujete le eno vtičnico. Centralno enoto lahko pokrijete z agregatno ploščo. Vstavite meso, ribe ali zelenjavo in izberite svoje najljubše kose. primerno za vsak trenutekKrožna plošča iz Princess Din4all ni primerna le za božični čas, temveč jo lahko uporabljate kadar koli. Kaj pravite na mirno večerjo na poletni večer s prijatelji na vrtu ali na balkonu? Ta model Din4all je primeren tudi za kampiranje, saj porabi le 4 x 250 W energije!Enostavno čiščenjeNeprijemljiva površina kuhalnih plošč preprečuje, da bi se nanje prilepili ostanki hrane - tudi če ne uporabljate olja ali masla. Kuhalno ploščo lahko enostavno očistite tako, da jo najprej obrišete s kuhinjskim papirjem in nato obrišete z vlažno krpo.

  • Inovativna formulacija, ki preprečuje mešanje arom in alergenovNe zapleta kablov na mizi - zaradi osrednje vtičnice in 2 m dolgega napajalnega kablaProstor za shranjevanje za navijanje kablaKontrolaŠtevilo oseb: 4Površina brez prijemanjaŠtevilo grelnih elementov: 4Maksimalna temperatura 250 °CVelikost površine za peko: 4 x 30 x 10 cmDolžina kabla: 2 mNeprijemljive nogice


Edinstvena zabava, saj lahko postajo za peko postavite sredinsko ali na svojo ploščo4 posamezne plošče za peko velikosti 30 x 10 x 5 cm.

Poraba energije le 4 x 250 W, zato je idealna za kampiranje.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Princesa
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah