Velika nagradna igra

30% popust na izdelke LEVNO ob nakupu nad 40 €, v košarici uporabite kodo LEVNO30

do 2 dni
  • Magnetni stativ za selfije ZO_207305 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

TOP

Magnetni stativ za selfije

Veseli dnevi Akcija traja še: ali do razprodaje zalog
Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 2 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 3 dneh
Če dostava traja več kot 14 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2774655

AKCIJSKA CENA:
45,37 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

  • [Popolnoma nova zasnova] MagStick je prva MagSafe palica za selfije na svetu, ki je bila zasnovana tako, da vam omogoča izjemno preprosto fotografiranje. Enodelna zasnova, ni potrebna zapletena namestitev, samo nežno potegnite stativ, da ga odprete; magnetna zasnova, združljiva s sistemom MagSafe, lahko absorbira vaš telefon v 1S. Poslovite se od zapletenih korakov in z ustvarjalnim stativom MagStick preprosto posnemite odlične fotografije.
  • Večnamenski nastavek - fotografija še nikoli ni bila tako profesionalna: večina stativov za selfije je funkcionalno pomanjkljiva, kar vpliva na kakovost vaših fotografij in videoposnetkov, selfie palica andobil MagStick pa te pomanjkljivosti nadomesti. Njena pametna sponka ohranja dva univerzalna priključka 1/4 za kompaktno LED-svetlobo in mikrofon (nista vključena). Naj bo fotografiranje z mobilnim telefonom bolj profesionalno
  • Prilagodljiva nastavitev - popoln kot snemanja: MagStick je zelo prilagodljiv stativ za pametne telefone. Palico lahko podaljšate od 30 cm do 160 cm in tako prilagodite višino fotografiranja, glavo in vrat sponke pa lahko zavrtite in tako prilagodite kot fotografiranja. Vedno boste našli popolno višino in kot za snemanje neverjetnih fotografij in videoposnetkov.
  • Brezžični daljinski upravljalnik Bluetooth - resnično prosto snemanje: S priloženim daljinskim upravljalnikom Bluetooth za resnično svobodno fotografiranje. Nosilec za stativ na palici za selfije andobil je vaš najboljši osebni fotograf. Popolnoma posnemite vsak pomemben trenutek na razdalji 15 m. Naj gre za potovanje, zabavo, selfije, videoposnetek na YouTubu ali Tiktoku, to je enostavno doseči, MagStick je vaš najboljši prijatelj!
  • Zasnovan za prenašanje - MagStick je vedno na poti. V primerjavi z običajnimi palicami za selfije za mobilne telefone je zato robusten, stabilen in lahek. Enodelna zasnova, zato vam ni treba skrbeti, da bi izgubili dodatno opremo. Preprosto jo položite v nahrbtnik in jo lahko kadar koli in kjer koli vzamete v roke ter ujamete čudovit trenutek!
  • [Vi ste za nas najpomembnejši] inobil 7 x 24 ur strokovna spletna storitev za stranke, vsako vašo zahtevo bo naša servisna ekipa obravnavala resno. Imamo tudi 36-mesečno garancijo, ne glede na težave smo z vami.


andobil Magnetni stativ za selfie palico za MagSafe [2023 New Design] izvlečni stativ za pametni telefon z daljinskim sprožilcem Bluetooth Dodatki za selfie palico MagSafe za iPhone 15 14 13 Pro

Razpakirano

Uporabljen izdelek. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na funkcionalnost izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Andobil
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah