Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Pametna zunanja vtičnica Hombli Socket - EU ZO_98-1E8869 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Pametna zunanja vtičnica Hombli Socket - EU

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2774342

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Ta vremensko odporen pametni vtič se v nekaj sekundah preprosto poveže z zunanjo razsvetljavo, masažno kadjo ali grelnikom na terasi in omogoča upravljanje naprav od koder koli in kadar koli s pametnim telefonom.Za varčevanje z energijo lahko nastavite časovnike ali urnike po svojih željah. Zunanji vtič lahko upravljate z glasom prek Siri, Google Assistant ali Alexa.

Hitra in preprosta namestitev

Pametno zunanjo vtičnico priključite v električno vtičnico, poskrbite, da je signal Wi-Fi na vašem vrtu dovolj močan, in v brezplačni aplikaciji Hombli izberite napravo, da jo povežete z omrežjem Wi-Fi (2,4 GHz). Ne potrebujete dodatnega mostu ali vozlišča.

Upravljanje s pametnim telefonom

V aplikaciji Hombli preprosto vklopite in izklopite zunanjo pametno vtičnico, preverite porabo energije in nastavite prilagojene urnike. Kjer koli ste, kadar koli želite.

Uživajte v priročnosti urnikov

Ali kdaj pozabite ugasniti zunanjo razsvetljavo? S prilagojenimi urniki in časovniki lahko natančno izberete, kdaj želite, da se naprave samodejno vklopijo in izklopijo, ne da bi vas motile.

Prihranite pri stroških energije

V aplikaciji Hombli preverite trenutno porabo energije vaše pametne vtičnice. Ali porabite preveč? Z nastavitvijo urnikov in časovnikov lahko prihranite energijo in zmanjšate stroške. Planet bo vesel za vas, vaša denarnica pa prav tako.

Zasnovan za zunanjo uporabo

Pametna zunanja vtičnica Hombli ima stopnjo zaščite IP44. To pomeni, da je odporna na dež, pa tudi na prah. Vtičnico lahko varno postavite v bližino vrtnega ribnika ali bazena.

Enostavna avtomatizacija doma

Uporabite pametne scenarije v aplikaciji za enostavno avtomatizacijo naprave Hombli. Samodejno aktivirajte pametni vtič, ko se zunaj stemni, ali ga samodejno izklopite ob določenih urah. Možnosti so neskončne.

Glasovno upravljanje z Amazon Alexa, Google Home ali Siri

Svojo pametno vtičnico preprosto vklopite samo z glasom. Zunanjo vtičnico lahko povežete z mini zvočnikom Google Home, Google Nest Hub, Siri ali Amazon Echo.

Združite naprave pametnega doma

Vaš dom bo zares pameten, ko bosta 2 ali več naprav delovali skupaj. Združite na primer pametno zunanjo vtičnico z zunanjo kamero na verandi in ju vključite hkrati. Hombli je navzkrižno združljiv z drugimi znamkami, ki podpirajo pametno tehnologijo Tuya.



Varčujte z energijo in staromodne izdelke spremenite v pametne.

Razpakirano.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Outdoor Smart
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah