Velika nagradna igra
do 3 dni
  • PAKET PAMETNIH VTIČNIC 2+1 ZO_247285 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

PAKET PAMETNIH VTIČNIC 2+1

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2773888

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

S pametnim vtičem Hombli lahko vse običajne naprave v vašem domu v hipu naredite pametnejše! Namestitev je preprosta prek omrežja WiFi in telefona. Pametni vtič lahko upravljate od koder koli z brezplačno aplikacijo Hombli in glasovnim upravljanjem z aplikacijama Google Assistant in Amazon Alexa.

Enostavna namestitev in upravljanje

Enostavna namestitev
Pametni vtič Hombli namestite v trenutku, saj potrebujete le omrežje WiFi, telefon in aplikacijo Hombli. Pametni vtič priključite v vtičnico in sledite jasnim navodilom v aplikaciji.

Daljinsko upravljanje s telefonom
Z aplikacijo Hombli lahko pametni vtič upravljate doma, na poti in celo na počitnicah. Z aplikacijo, ki je enostavna za uporabo, lahko vklapljate in izklapljate naprave, spremljate porabo energije in ustvarjate urnike. Aplikacijo lahko brezplačno prenesete z Google Play ali App Store.

Prednosti pametnega vtiča Hombli

Ustvarjanje urnikov
Pametni vtič lahko samodejno vklopite in izklopite ob katerem koli času dneva z uporabo razporedov. Tako lahko zjutraj, tik preden zazvoni budilka, samodejno ogrejete aparat za kavo in dan lahko takoj začnete z vročo skodelico kave.

Samodejni vklop in izklop
Nastavite časovnik za naprave, ki jih včasih pozabite izklopiti. Pametna vtičnica se na primer samodejno izklopi po 30 minutah. Tako se vam ne bo treba spraševati, ali ste izklopili likalnik.

Pametno varčevanje z energijo
Funkcija sledenja porabi energije vam omogoča pregled porabe energije vaših naprav v realnem času. Zaznamujte nepotrebno porabo in pametno varčujte z energijo z nastavitvijo urnikov in časovnikov v aplikaciji.

Glasovno upravljanje z napravama Google Home in Alexa
Ste zasedeni? Prosite Google Assistant ali Alexo, da upravljata vaše naprave! Pametni vtič priključite na zvočnik Google Home Mini, Google Nest Hub ali Amazon Echo Dot in z glasovnim upravljanjem upravljajte vtič brez uporabe rok.

Združite izdelke za pametni dom
Pametni vtič Hombli deluje na varni platformi za pametni dom Tuya Smart. Tako lahko pametni vtič varno in preprosto kombinirate z drugimi izdelki Hombli. Pametni izdelki Hombli so združljivi tudi z drugimi blagovnimi znamkami, ki podpirajo platformo Tuya smart home.

Vaša zasebnost je naša glavna prednostna naloga

Zelo spoštujemo vašo zasebnost in storimo vse, kar je v naši moči, da jo zaščitimo. Naši strežniki v oblaku so zaščiteni pri Amazonu in se nahajajo v Frankfurtu v Nemčiji, kjer so standardi zasebnosti zelo visoki. Vaši podatki so vedno shranjeni, uporabljeni in izbrisani v skladu z evropskimi direktivami o varstvu podatkov, dostop do njih pa imate samo vi.



Hombli Smart Plug - 220 V - WiFi - funkcija časovnika - združljiv z Amazon Alexa in Google Home - upravljanje prek aplikacije Hombli - 3 kosi - bela

Podatki o izdelku

Proizvajalec Hombli
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah