Velika nagradna igra

30% popust na izdelke LEVNO ob nakupu nad 40 €, v košarici uporabite kodo LEVNO30

do 2 dni
  • Žični telefon, DA710 črn ZO_179952 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

TOP

Žični telefon, DA710 črn

Veseli dnevi Akcija traja še: ali do razprodaje zalog
Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 2 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 3 dneh
Če dostava traja več kot 14 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2773849

AKCIJSKA CENA:
28,23 €
PREOSTALO:
5 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Gigaset DA710 omogoča enostavno opravljanje in sprejemanje klicev. Do 100 vnosov v telefonskem imeniku vam omogoča veliko prostora za shranjevanje stikov, 8 tipk za neposredno klicanje 16 številk pa vam omogoča, da pokličete ljudi z enim samim pritiskom na gumb. Gigaset DA710 je idealen za uporabo doma ali v pisarni.

Nagibni alfanumerični zaslon telefona Gigaset DA710 vam omogoča, da si nastavite najbolj udoben kot, poleg tega pa za preverjanje kadar koli prikaže čas, datum in trajanje klica. Za še bolj prilagodljive klice uporabite funkcijo prostoročnega telefoniranja ali pa prek vtiča za slušalke priključite združljive slušalke (RJ9).

Izbirate lahko med 16 melodijami in 4 stopnjami glasnosti za napovedovanje dohodnih klicev. Seveda lahko zvonjenje vedno izklopite, če ne želite biti moteni, o dohodnih klicih pa vas bo obvestil vizualni prikaz zvonjenja. Dodatna prednost je označevanje klicev VIP, ki omogoča, da določene stike označite kot VIP ter jim dodelite edinstven zvonec in vizualno oznako. Gigaset DA710 lahko nastavite tudi tako, da zvoni samo, ko kliče VIP-oseba.

Potrebujete hitro vzpostaviti stik z nedavno klicanim kontaktom? Preprosto uporabite funkcijo ponovnega izbiranja zadnje številke in se povežite z največ 5 zadnjimi klicanimi številkami. Če se želite vrniti še dlje v preteklost, telefon shrani seznam zadnjih 50 klicev. S funkcijo blokiranja klicev lahko blokirate določene odhodne klice, na primer za drago tarifo.

Vsestranski in hkrati enostaven
Štirismerna navigacijska tipka omogoča zelo enostavno krmarjenje po menijih telefona Gigaset DA710. Tudi nastavitev in namestitev sta hitri in enostavni. Model je združljiv s Pabx in PSTN ter vam omogoča neposredno povezavo s fiksnim omrežjem ali uporabo v notranjem telefonskem omrežju v pisarni ali doma. Gigaset DA710 lahko namestite na steno, zato ga lahko postavite, kakor želite, napaja pa se s telefonskim kablom, zato ne potrebujete dodatnega napajanja.

Gigaset DA710 vam omogoča, da s pritiskom na tipko za utišanje zvoka preprečite, da bi klicatelj slišal, kaj govorite. Izberete lahko tudi melodijo, ki jo klicatelj sliši, ko pritisnete to tipko. Gigaset DA710 je združljiv s slušnimi aparati uporabnikov z okvaro sluha, zato ne bodo zamudili niti enega decibela.

Elektronska ključavnica tipkovnice telefona Gigaset DA710 preprečuje nepooblaščeno izbiranje. V nujnih primerih pa funkcija alarma, ki se sproži s pritiskom na katero koli tipko, na primer omogoča, da vas otroci pokličejo, medtem ko je telefon zaklenjen. Vnesite želeno številko in alarm s katero koli tipko jim omogoči, da vas pokličejo na to številko.

Gigaset DA710 je odlična izbira za vsestranski, enostaven za uporabo, telefon z žično prostoročno povezavo za pisarno in dom.



S tem priročnim žičnim telefonom je klicanje užitek, tako doma kot v pisarni

Razpakiran.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Gigaset
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah