Velika nagradna igra
do 3 dni
  • FSM - 12700 Alarm za dim FSM - 127 ZO_213458 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

FSM - 12700 Alarm za dim FSM - 127

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2773380

Redna cena:
8,07 €
PREOSTALO:
12 ks
AKCIJSKA CENA:
5,04 €
PREOSTALO:
12 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Dimni alarm rešuje življenja
Do požara lahko pride sredi noči, ko spite. Zaradi strupenega dima boste padli v nezavest in se ne boste več zbudili. Zato je pomembno zagotoviti, da se v primeru požara pravočasno zbudite. Namestitev dimnega alarma zagotavlja, da ste opozorjeni in lahko hitro ukrepate v življenjsko nevarnih situacijah. Veliko ljudi se ne zaveda, da je življenjska doba dimnega alarma do 10 let. Zato preverite datum na svojih dimnih alarmih, tako da vsakih 10 let kupite novega in imate v svojem domu vedno pravilno delujoče alarme.

Izberite dober dimni alarm
Vsi javljalniki dima Smartwares uporabljajo optični senzor. Optično tipalo se hitro odzove na tleči požar, daje manj lažnih alarmov in je okolju prijazno. Visokokakovostna vgrajena baterija dimnega alarma FSM-12700 ima enako kot senzor 10-letno življenjsko dobo. Alarm za dim je opremljen z načinom pavze, ki se uporablja na primer v primeru lažnega alarma. Poleg tega ima gumb za celozaslonsko testiranje in zaščito pred žuželkami, ki zmanjšuje število lažnih alarmov.

Namestitev
Za zagotovitev zgodnjega opozarjanja na požar je priporočljivo v vsako nadstropje namestiti vsaj en javljalnik dima. Priporočljivo je, da detektor dima namestite v vsak prostor, skozi katerega morate iti, če morate pobegniti, na primer na hodnik, počivalnik ali stopnišče. Dim se dviga, zato je pomembno, da detektorje dima vedno namestite na strop. To lahko preprosto storite z montažno ploščo ali nekaj vijaki. Dimni javljalniki Smartwares so brezžični, zato jih lahko enostavno namestite kjer koli v hiši.

Vzdrževanje
Delovanje dimnega alarma lahko omejita prah in umazanija. Zato je pomembno, da dimni alarm vsak mesec očistite z rahlo vlažno krpo, vsakih šest mesecev pa s sesalnikom. Nikoli pa ne uporabljajte čistilnih sredstev in detektorja dima ne barvajte.

Testiranje
Pomembno je, da občasno preizkusite dimni alarm s pritiskom na gumb za preizkus. Z vsakomesečnim testiranjem dimnega javljalnika ste lahko prepričani, da v primeru požara deluje pravilno. Ko je baterija skoraj izpraznjena, javljalnik dima to opozori z občasnim kratkim piskom, kar pomeni, da je treba javljalnik dima pravočasno zamenjati.

Vsebina paketa:
dimni alarm, montažni material in priročnik

Značilnosti:

  • Zaščitite sebe in svojo družino, saj lahko pravočasno posredujete pri požaru
  • Senzor z 10-letno življenjsko dobo
  • Visokokakovostna vgrajena baterija z 10-letno življenjsko dobo
  • Detektor dima je opremljen s testnim gumbom in je enostaven za testiranje
  • Zaščita pred žuželkami za zmanjšanje lažnih alarmov


Z javljalnikom dima Smartwares FSM-12700 poskrbite, da boste lahko pravočasno ukrepali ob izbruhu požara. Alarm ima optični senzor za zaznavanje dima in vgrajeno baterijo z 10-letno življenjsko dobo. Glasen alarm 85 dB lahko prepreči življenjsko nevarne incidente.

Novo. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na delovanje izdelka. Izdelek je po osnovnem pregledu popolnoma funkcionalen.

Podatki o izdelku

Proizvajalec PAMETNA OPREMA
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah