Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Varnostna rešetka ZO_B1M-00294 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Varnostna rešetka

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2772994

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

ClearOne BMA360 je tehnološko napreden, profesionalni A/V konferenčni mikrofon s 24-palčnim stropnim ohišjem, ki se prilega večini današnjih spuščenih stropov. Znan je kot prvi resnično širokopasovni, frekvenčno nespremenljiv mikrofonski niz z oblikovanjem snopa. enakomeren odziv ojačenja v vseh frekvenčnih pasovih s tehnologijo ClearOne Audio Intelligence, ki vam zagotavlja kristalno čist zvok s popolno zvestobo - ne glede na to, kako zahtevna je akustika vašega prostora in ali udeleženci sedijo, stojijo ali se premikajo po prostoru.

Zvočnik BMA 360 se z mešalno konzolo CONVERGE Pro 2 DSP (na voljo posebej) poveže z enim samim kablom Cat 6 za zvočne podatke in napajanje PoE++. Zagotavlja popolno 360° pokritost s polno dvosmernim prenosom za produktivne sestanke na daljavo in študij na daljavo v majhnih do velikih konferenčnih sobah, prilagodljivih prostorih, sodnih dvoranah, učilnicah in medicinskih prostorih - ne glede na njihovo obliko ali razporeditev sedežev.

Vsa obdelava DSP je v BMA 360, vključno z odpravljanjem šumov, odpravljanjem odmeva, zvočnimi filtri in izbiro žarka. Enostavno konfiguracijo z enim postopkom omogoča ClearOneova programska oprema CONSOLE AI. Te integrirane funkcije znatno zmanjšajo zapletenost zasnove sistema, poenostavijo namestitev z manj kabli, uporabijo manj prostora v omari, nudijo manj omejitev razdalje ter znižajo stroške namestitve in konfiguracije.

Ko se obseg vaših sestankov povečuje, BMA 360 podpira verižno povezovanje do treh stropnih plošč preko P-Link za lažje kabliranje in daljše razdalje v primerjavi z omrežnimi "home run" povezavami preko etherneta. Med posameznimi ploščami je mogoče namestiti do 200', kar omogoča pokrivanje večjih prostorov z mikrofoni, ki delujejo v tandemu drug z drugim - idealno za prilagodljive sobe in razširjene konferenčne prostore.

Enota ima tudi zmogljive vgrajene ojačevalnike, ki jih je mogoče konfigurirati kot štiri kanale po 15 W ali dva kanala po 30 W, kar zagotavlja prilagodljivost, kadar je treba ojačati zvok lokalnih zvočnikov v isti sobi.

BMA 360 ustreza 24-palčnim stropnim rešetkam in vključuje osrednji vzorec lukenj po standardu VESA, ki omogoča montažo na drog. Posebej so na voljo tudi kompleti adapterjev za montažo na trdne strope in vgradne strope.

Tehnologija oblikovanja snopa z globokim bočnim snopom
V sodobnih konferenčnih sobah z velikimi odbojnimi površinami in steklenimi stenami je težko ohraniti visoko razumljivost govora. DsBeamforming z globokim oblikovanjem stranskega snopa zagotavlja neprimerljivo največjo globino stranskega snopa (pod -40 dB), kar v težavnih prostorih zagotavlja vrhunsko odmevnost in zatiranje hrupa ter vrhunsko jasnost in razumljivost.
Tehnologija prilagodljivega krmiljenja
Prilagodljivo krmiljenje zagotavlja popolno pokritost za vsakega udeleženca, kar je odlično za prilagodljive prostore ali sobe brez fiksne postavitve. Pri spreminjanju sedežne ureditve ni potrebna ponovna konfiguracija. V tradicionalnih konferenčnih sobah to udeležencem omogoča, da svobodno vstanejo in se premikajo po sobi, ne da bi jih skrbelo, da bodo izpadli iz pogovora.

Prilagodljivo upravljanje podpira tudi sledenje kameri, pri čemer mikrofon sledi pogovoru in usmerja kamero na mesto v sobi, kjer se udeleženci pogovarjajo.

Vrhunska topologija žarka
ClearOnejev pristop k natančnemu oblikovanju snopa zagotavlja natančno topologijo snopa, ki s tehnologijo ClearOne Audio Intelligence zlahka doseže popolno 360-stopinjsko pokritost katere koli oblike prostora in katere koli razporeditve sedežev brez popačenj.

Število žarkov: 6, 8, 10, 11 ali 12
Vzorci prostora: polni krog/kvadrat, pravokotnik, polkrog/učilnica
Velikosti pokrivanja: 24 velikosti, od majhnih 10' x 10' do zelo velikih 36' x 20'

6. generacija odpravljanja akustičnega odmeva
Vgrajeni zvočni algoritmi s šesto generacijo odpravljanja akustičnega odmeva, zmanjševanjem šuma, filtriranjem in samodejnim nadzorom ravni zagotavljajo neprimerljivo polno dvostransko delovanje za najbolj naravno zveneče pogovore.
Vgrajeni procesor DSP obdeluje zvok
Ves zvočni DSP se izvaja na plošči, kar pomeni, da mešalnik DSP CONVERGE Pro 2 ne potrebuje obdelave snopa, zato lahko običajni mikrofoni delujejo usklajeno z mikrofonom za oblikovanje snopa.


ClearOne BMA 360 konferenčni mikrofonski niz za oblikovanje žarka za mešalnike CONVERGE Pro 2 DSP (24-palčna stropna plošča)

Podatki o izdelku

Proizvajalec Bahco
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah