Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Kodralnik AS404 črn ZO_246247 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Kodralnik AS404 črn

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju

Availability: Ni na zalogi

ŠTEVILKA IZDELKA: 2771970

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Priskrbite si vročezračni kodralnikREMINGTON, enega vodilnih proizvajalcev frizerske tehnologije in drugih električnih naprav za vsakodnevno nego las in telesa. Z aparatom AS404 Style & Curl bostedosegli dolgotrajne rezultate. Kodralnik bo postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne rutine oblikovanja las. V nekaj minutah ustvarite elegantno pričesko. Oblika ročaja je praktična in udobna za držanje v roki.Vrtljivi konec napajalnega kabla preprečuje zvijanje in zapletanje ročaja, zato je oblikovanje las zelo udobno.

Več možnosti

Kodralnik s400-vatnim motorjem zelo hitro posuši lase, zato je primeren tudi za jutranje oblikovanje pričeske, ko nimate veliko časa na razpolago.Pretok vročega zraka skozi kanale vam omogoča, da vsak dan ustvarite glamurozno pričesko. Nastavite lahkoeno od dveh nastavitev temperature in dve različni hitrosti pretoka vročega zraka. Višja temperatura je priporočljiva za gostejše in neukrotljive kodre, nižja temperatura pa za mehke in gladke lase.

Vsak dan drugačno oblikovanje

Z izbirodveh različnih nastavkov za glavnik lahko ustvarite različne sloge oblikovanja, vaši lasje pa bodo še vedno čudovito sijoči in puhasti.Manjši 19 mmnastavek je še posebej primeren za kratke lase. Z njim ustvarite zelo elegantne in mehke kodre. Uporabite ga lahko tudi za usmerjanje konic proti vratu ali drugi strani. Po drugi strani pa uporabitevečjo krtačo s premerom 25 mm, če želite izjemno volumen. Z njo boste dobili zračne in ohlapne valove.



Kulma za kodranje z vročim zrakom - 400 W - 2 nastavka - ščetinasta krtača 25 mm - okrogla krtača 19 mm - 2 nastavitvi temperature - 2 nastavitvi hitrosti - stikalo - 1,8 m vrtljivega kabla

PRODANO

Podatki o izdelku

Proizvajalec Remington
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah