Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Komplet dveh knjig - Gospa Poe Lynn Cullen + Opoldne pri Tiffanyju Echo Heron ZO_187350 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Komplet dveh knjig - Gospa Poe Lynn Cullen + Opoldne pri Tiffanyju Echo Heron

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2771613

Redna cena:
17,00 €
PREOSTALO:
2 ks
AKCIJSKA CENA:
11,00 €
PREOSTALO:
2 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

Gospa Poe

Prepovedana ljubezen do avtorja dela The Raven je lahko nevarna...

Piše se leto 1845. Edgar Allan Poe, avtor knjige The Raven ter drugih temačnih pesmi in zgodb o duhovih, je zvezda newyorške družbe. In medtem ko se je New York, obseden z vsem senzacionalnim, zaljubil vanj, se je slavni pisatelj uničujoče zaljubil v plaho pesnico Frances Osgood. Žal pa je poročen, in sicer s svojo sestrično; Frances pa je poročena s slikarjem, ki se ukvarja z nenehnimi ljubezenskimi aferami.

Sprejmite vabilo v čas, ko so se po Broadwayu vozile kočije, v salonih bogatašev pa so se pod žarometi razkazovale razkošne obleke, recitirala se je poezija in razpravljalo o vseh mogočih škandalih.

Frances je nemočna proti svojim čustvom... ... in ne more se braniti niti pred uničujočim javnim mnenjem, ko se razkrije njuna ljubezen. Znajde se na nevarnem ozemlju in kmalu ugotovi, da ni na kocki le ugled, ampak tudi življenje samo. Poejeva hudo bolna žena se za nobeno ceno noče odpovedati svojemu moškemu ... Zdi se, kot da bi se znašli v eni od protagonistovih grozljivk...

Opoldne pri Tiffanyju

Skrivnost svetovno znanih Tiffanyjevih svetilk razkrita!

V manhattansko pisarno slavnegaLouisa Tiffanyja poleti 1888 vstopi v njegovo podjetje energična mlada umetnicaClara Wolcott in ga zaprosi za delo oblikovalke. Njena vloga v večmilijonskem imperiju steklene lepote je dolgo ostala ena najbolj varovanih skrivnosti. Skrivnost, ki je bila tako eksplozivna, da je ob njenem razkritju sto osemnajst let pozneje mednarodni svet umetnosti osupnil.
Tiffanyjeve znamenite svetilke, tako kot veličastni mozaik, sploh niso njegovo lastno delo, kot je bil svet do nedavnega prepričan. In vsi bi to verjeli še danes, če ne bi več kot stoletje pozneje prek njenih pisem prišel Clarin glas.
Tiffany, razpet med strastno obsedenostjo s Claro ter lakoto po uspehu in slavi, je nadarjenega oblikovalca skoraj dobesedno zasužnjil. Clara, ki jo je mučila ljubezen in sovraštvo do delodajalca, pa se ni borila le s strogimi pravili takratne družbe, temveč tudi z lastno željo po priznanju.

AvtoricaEcho Heron se opira na nedavno odkrito zbirko pisem, napisanih med letoma 1888 in 1944. Tako lahko vidimo naravnost v srce resničnih likov, pa naj gre za šaljive glose, ki jih Clara namenja svojim sestram, ali za vrstice, polne bolečine in globokih čustev.

Iz te impresivnečasovne freske, v kateri se mojstrsko prepletata dejstvo in fikcija, diha edinstveno vzdušje Manhattna 19. stoletja. Povabljeni smo v življenje ene najbolj izjemnih umetnic tistega časa - Clare Wollcot, genija, skritega v senci legendarnih Tiffanyjevih svetilk.

"Ko gledam okna, mozaike in svetilke, ki jih je ustvarila moja sestra, v njih vidim njeno dušo. Vedno sem menila, da je Clara ena od božjih izbrank. Bili smo blagoslovljeni, da smo živeli v njeni družbi in hodili v njeni luči. Spomin nanjo je zvezda, ki bo sijala do konca naših dni."



Komplet dveh knjig - Gospa Poe Lynn Cullen + Opoldne pri Tiffanyju Echo Heron

Knjigi imata lahko rahle odrgnine, ki ne vplivajo na vsebino.

Podatki o izdelku

Proizvajalec Readers Digest
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah