Velika nagradna igra
do 3 dni
  • Zaščitno steklo za iPad Pro 12.9 (2021-2018) ZO_243409 1

Slika je lahko samo za ilustracijo

Zaščitno steklo za iPad Pro 12.9 (2021-2018)

Novo Garancija 24 mesecev 15 days of refund Brezplačna poštnina Plačilo po povzetju
Na zalogi v skladišču: CZ Prodajalec: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava običajno 3 od dneva odpreme

Garancija vračila denarja
Če ni odposlano v 5 dneh
Če dostava traja več kot 7 dni

ŠTEVILKA IZDELKA: 2771336

Redna cena:
24,20 €
PREOSTALO:
1 ks
AKCIJSKA CENA:
15,12 €
PREOSTALO:
1 ks
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis izdelka

Podrobnosti

S trdoto površine 9H zagotavlja zelo dobro zaščito pred praskami in drugimi poškodbami. Je ultratanek (0 mm), trpežen, prilagodljiv ali zložljiv in zato nezlomljiv. Zagotovljena je seveda neomejena funkcionalnost, barvna čistost in združljivost z ohišjem.

Zaščitno steklo DISPLEX za tablične računalnike je nežno do ohišja
in je izdelano v obsegu 5/100 mm od oboda zaslona tabličnega računalnika, zato se popolnoma prilega vašemu tabličnemu računalniku. Zaščitna folija je tudi izjemno tanka, saj znaša 3 mm. To pomeni, da lahko z zaščitnim ohišjem za zaslon uporabljate vsa zaščitna ohišja standardne velikosti. Vaša tablična naprava je tako optimalno zaščitena na vseh straneh s kombinirano zaščito stekla za tablični računalnik DISPLEX in vašim najljubšim ovitkom.

Zaščita pred prstnimi odtisi
Zgornji sloj naše štirislojne tehnologije je sestavljen iz visokotehnološkega plazemskega premaza. Plast proti prstnim odtisom, ki odbija vodo in olje, odbija maščobe in umazanijo, je izjemno trpežna ter zagotavlja optimalen dotik in premikanje. Zaradi te tehnologije vaš zaslon ni le videti bolje, temveč tudi dlje časa ostane čist, zato ga je treba redkeje čistiti. Opomba: Zaščita za tablične računalnike DISPLEX podpira tudi pametne dodatke za pisanje za tablične računalnike, kot sta Apple Pencil ali Samsung S Pen.

Visoko zmogljivo lepilo
Ko zaščitno ploščo namestite, visoko zmogljivo lepilo zagotavlja optimalne lastnosti lepljenja in jasno sliko. Lepilo je primerno za vse površine zaslona različnih proizvajalcev, zato bo zaščitna folija vaše tablice dolgo časa ostala zanesljiva. Prav tako ne bo vplivalo na videz: kljub zaščitni foliji boste uživali v očarljivih videoposnetkih in fotografijah z največjo jasnostjo in živimi barvami [kakovost ultra HD].

Enostaven nanos brez zračnih mehurčkov
Montažni okvir EASY-ON® Eco omogoča hitro, enostavno in natančno namestitev stekla na polico. Rezultat: brez pristranskega nameščanja zaščite zaslona, brez zakritih lukenj za zvočnike ali mikrofon in vsekakor brez zračnih mehurčkov pod zaščitnim steklom. Dobro za okolje: montažni okvir EASY-ON® Eco je izdelan iz visokokakovostnega trdega kartona, ki ga je mogoče reciklirati in ga po uporabi enostavno reciklirate s starim papirjem.



Steklo za tablične računalnike DISPLEX je popolna kombinacija tradicionalnega neprebojnega stekla in inovativne visokokakovostne zaščitne folije PET, ki je odporna proti razbitju.

Razpakirano.

Uporabljeno. Lahko ima manjše kozmetične/mehanske napake, ki ne vplivajo na funkcionalnost izdelka.

Podatki o izdelku

Proizvajalec DISPLEX
Število kosov v pakiranju 1

Package info

Pregled

Razprava o izdelku

Razprava o izdelku

Trenutno ni nobenega komentarja v zvezi s tem izdelkom. Bodi prvi.

Pošljite nam vprašanje ali komentar v zvezi s tem izdelkom




Prodajalec

Prodajalec

LEVNO, spol. s r.o., Matična številka: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštna številka: 100 00, Praha, CZ


Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o reklamacijah

Pravilnik o reklamacijah